Firmahupi­tuotteet ja ­-palvelut

Nauru pidentää työikää

Linnanmäellä työhuvinvoidaan ja toivomme että teillekin henkilöstönne sekä asiakkaidenne huvinvointi on tärkeää! Uskomme, että panostamalla henkilöstöön ja asiakkaisiin, he ovat tyytyväisiä ja innostuneita sitoutuen intohimoisesti yrityksenne menestykseen.

Viime vuonna huvipuiston vinhasta vauhdista nautittiin uudenlaisin järjestelyin. Huvittelu oli koko kauden 2020 ajan terveydelle turvallista sekä huvipuiston henkilöstölle että asiakkaille. Useat yritykset ovat kertoneet huvipäivän onnistuneen poikkeustilanteesta huolimatta. Myös vuonna 2021 terveysturvallisuudesta huolehditaan Linnanmäellä esimerkillisesti.

Huvipuistomme tarjoaa ratkiriemukasta yhdessäoloa raittiissa ulkoilmassa monen kokoisille ryhmille. Räätälöimme teille sopivia aktiviteettejä ja tapahtuma-aikaista näkyvyyttä puistossamme huvipuistokauden aikana. Voimme vaikka varata käyttöönne koko huvipuiston! Voitte myös ilahduttaa henkilöstöänne tai asiakkaitanne tarjoamalle heille Suomen hauskimman kesälahjan – Linnanmäen rannekkeen, jota arvostetaan.

Haluatko järjestää iloisen tapahtuman henkilökunnallenne tai asiakkaillenne? Lue lisää vierittämällä vinhaa vauhtia tätä sivua alaspäin.

Huvittavan hyvän tilaisuuden järjestämisessä apuna toimii hymysilmät säihkyen Linnanmäen oma tapahtumatuottaja, joka varmistaa, että tilaisuutenne sujuu huolettomasti.

Firmahupimestarimme auttavat räätälöimään juuri teille soveltuvan tapahtuman.

Voitte myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen verkossa tai olla yhteydessä sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Verkkokaupastamme voit myös suoraan tilata rannekkeita ja lipputuotteita lahjaksi.

Ja tuotteisiin? Skrollaahan alaspäin!

 

Koko huvipuisto omaan käyttöön

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yksityiskäyttöön?

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu, ohjattu Huvin vuoksi -kisailu tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä!

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa tämän ohjatun ja hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimihenki raketin lailla kohti taivasta!

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella tässä ohjatussa pelissä!

Mobihupi

Mobiilisovelluksella pelattava ohjattu tiimikisailu on kauden 2021 uutuus!

Huvipäivä henkilöstölle perheineen

Palkitse henkilökuntaasi tarjoamalla heille ja heidän läheisilleen ikimuistoisen hauska ilottelupäivä huvipuiston normaalien aukioloaikojen puitteissa!

After Work

Riennä töiden jälkeen Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan kollegoiden kanssa!

Unohtumaton asiakastilaisuus

Rakenna mieleenpainuva asiakastilaisuus, joka muistetaan varmasti!

Ranneke lahjaksi

Linnanmäen teille räätälöity rannekelahjakuori on varmasti hauskin ja erittäin arvostettu palkitsemistuote sekä henkilökunnalle tai asiakkaille.

Näkyvyyttä huvipuistossa

Haluatko lanseerata uutuustuotteen, kasvattaa brändisi tunnettuutta tai luoda positiivisia tunneyhteyksiä yritykseesi?

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa tai SEA LIFE:ssa?

Mahdollisuus myös omaan kokoontumiseen

Linnanmäen Tivoli Salissa tai kumppaniravintoloissa voit järjestää huvittelun lisäksi omaa ohjelmaa esim. kickoff-tilaisuuden, työhuvinvointipuheenvuoron, juhlapuheen tai minimessut.

Herkuttelua huvipuistossa

Linnanmäen Huvipuistosta löytyy ravintoloita jokaiseen makuun. Tarjolla on laaja valikoima buffet-pöydästä italialaisiin makuihin, maukkaita burgereita, korituotteita ja raikkaita salaatteja.