Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu Huvin vuoksi - kisailu tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä. Ryhmänne jaetaan joukkueisiin, jotka mittelevät hupailun jalossa taidossa niin laitteissa, peleissä kuin tietokilpailukysymysten äärellä.

Kutsu vähintään 15 henkilöä mukaan – ja sitten ei muuta kuin kisailemaan!


Huvin vuoksi pähkinänkuoressa

  • Ryhmän mukana Linnanmäen kisailumestari
  • Sisältää jokaiselle osallistujalle rannekkeen ja 3 pelilippua
  • Kesto noin 3 tuntia

 

Hinta 55 € / henkilö, 15-200 henkilöä

 

”Kisailu oli hyvin suunniteltu niin, että tehtävät olivat mahdollisia koko ryhmälle joko yhdessä tai erikseen suoritettuna, riippumatta "hupailuvalmiudesta". Sopivassa suhteessa pelejä, laitteita ja tietovisaa. Tilaisuuden järjestäminen sujui varauksen teosta tilaisuuden loppuun asti juuri niin kuin haaveilinkin: kompakti paketti keskeisellä paikalla, hyvin suunniteltu ja ohjeistettu visailu, joka ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Ei tarvinnut muuta kuin tulla paikalle ja nauttia.”
Linnanmäen yritysasiakas, kesä 2019.

”Kiitos, kaikki sujui mutkattomasti, ja oli helppo järjestää tilaisuus tiimillemme. Ei tarvinnut itse kuluttaa liikaa omaa aikaa tapahtuman järjestämiseen, mikä on todella kullan arvoista. Kisailu oli oikein mukava tapa tutustua Linnanmäkeen vielä eri suunnasta. Kaikki sujui erittäin hyvin, ja sain koko tiimiltämme palautetta, että iltamme oli onnistunut, ja kaikki olivat iloisia ja rentoutuneita illan päätteeksi.”
Linnanmäen yritysasiakas, kesä 2019.

 

Kiinnostuitko hauskasta Firmahupi-tuotteestamme? Tee alustava kisailuvaraus täältä ja hupimestarimme ovat sinuun yhteydessä.

Voit myös ottaa yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 (arkipäivisin klo 9-15) tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Vinkit Huvin vuoksi -kisailuun valmistautumisesta voit lukea täältä.

 

 

Koko huvipuisto omaan käyttöön

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yksityiskäyttöön?

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu, ohjattu Huvin vuoksi -kisailu tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä!

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa tämän ohjatun ja hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimihenki raketin lailla kohti taivasta!

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella tässä ohjatussa pelissä!

Mobihupi

Mobiilisovelluksella pelattava ohjattu tiimikisailu on kauden 2021 uutuus!

Huvipäivä henkilöstölle perheineen

Palkitse henkilökuntaasi tarjoamalla heille ja heidän läheisilleen ikimuistoisen hauska ilottelupäivä huvipuiston normaalien aukioloaikojen puitteissa!

After Work

Riennä töiden jälkeen Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan kollegoiden kanssa!

Unohtumaton asiakastilaisuus

Rakenna mieleenpainuva asiakastilaisuus, joka muistetaan varmasti!

Ranneke lahjaksi

Linnanmäen teille räätälöity rannekelahjakuori on varmasti hauskin ja erittäin arvostettu palkitsemistuote sekä henkilökunnalle tai asiakkaille.

Näkyvyyttä huvipuistossa

Haluatko lanseerata uutuustuotteen, kasvattaa brändisi tunnettuutta tai luoda positiivisia tunneyhteyksiä yritykseesi?

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa tai SEA LIFE:ssa?

Mahdollisuus myös omaan kokoontumiseen

Linnanmäen Tivoli Salissa tai kumppaniravintoloissa voit järjestää huvittelun lisäksi omaa ohjelmaa esim. kickoff-tilaisuuden, työhuvinvointipuheenvuoron, juhlapuheen tai minimessut.

Herkuttelua huvipuistossa

Linnanmäen Huvipuistosta löytyy ravintoloita jokaiseen makuun. Tarjolla on laaja valikoima buffet-pöydästä italialaisiin makuihin, maukkaita burgereita, korituotteita ja raikkaita salaatteja.