Promootiot

Linnanmäen Huvipuiston alueella yrityksenne on mahdollista tavoittaa suuri määrä iloisia ja vastaanottavaisia huvipuistovieraita, sillä Linnanmäellä käy vuosittain yli miljoona huvittelijaa!

Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa tarjolla olevat promootiopaikat sijaitsevat vilkkaimpien kulkureittien varrella ja suosituimpien huvipuistolaitteiden vieressä. Yrityksenä erotut varmasti! Yksittäiset promootio- ja näkyvyyspaikat myönnetään vain yhdelle kumppanille kerrallaan. Kaikkien Linnanmäen kumppaneiden tulee jakaa yhteiset arvot ja tuoda lisäelämyksiä Linnanmäen huvittelijoiden päivään.

Arvopohjainen yhteistyö

Linnanmäen Huvipuiston kumppanina jaat Linnanmäen arvot ja toimit eettisten toimintaohjeidemme mukaisesti. Promootio- ja näkyvyyspaikkoja tarjotaan yrityksille, jotka eivät tarjoa kilpailevia tuotteita tai palveluja Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöjen tai Linnanmäen pääyhteistyökumppaneiden kanssa. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit näkyvät huvipuistossa koko huvittelukauden ajan.

Kiinnostuitko promootiopaikasta Linnanmäellä? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 (arkipäivisin klo 9-15) tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Koko huvipuisto omaan käyttöön

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yksityiskäyttöön?

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu, ohjattu Huvin vuoksi -kisailu tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä!

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa tämän ohjatun ja hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimihenki raketin lailla kohti taivasta!

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella tässä ohjatussa pelissä!

Mobihupi

Mobiilisovelluksella pelattava ohjattu tiimikisailu on kauden 2021 uutuus!

Huvipäivä henkilöstölle perheineen

Palkitse henkilökuntaasi tarjoamalla heille ja heidän läheisilleen ikimuistoisen hauska ilottelupäivä huvipuiston normaalien aukioloaikojen puitteissa!

After Work

Riennä töiden jälkeen Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan kollegoiden kanssa!

Unohtumaton asiakastilaisuus

Rakenna mieleenpainuva asiakastilaisuus, joka muistetaan varmasti!

Ranneke lahjaksi

Linnanmäen teille räätälöity rannekelahjakuori on varmasti hauskin ja erittäin arvostettu palkitsemistuote sekä henkilökunnalle tai asiakkaille.

Näkyvyyttä huvipuistossa

Haluatko lanseerata uutuustuotteen, kasvattaa brändisi tunnettuutta tai luoda positiivisia tunneyhteyksiä yritykseesi?

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa tai SEA LIFE:ssa?

Mahdollisuus myös omaan kokoontumiseen

Linnanmäen Tivoli Salissa tai kumppaniravintoloissa voit järjestää huvittelun lisäksi omaa ohjelmaa esim. kickoff-tilaisuuden, työhuvinvointipuheenvuoron, juhlapuheen tai minimessut.

Herkuttelua huvipuistossa

Linnanmäen Huvipuistosta löytyy ravintoloita jokaiseen makuun. Tarjolla on laaja valikoima buffet-pöydästä italialaisiin makuihin, maukkaita burgereita, korituotteita ja raikkaita salaatteja.