Perhepäivä

Mitäpä, jos tänä vuonna kutsuisitkin koko työporukan perheetkin mukaan huvittelemaan? Unohtumaton päivä Linnanmäellä kollegoiden ja läheisten kanssa piirtää riemuikkaat muistijäljet – tästä päivästä puhutaan pitkään!

Huvittelupäivä voi alkaa yhteisellä tilaisuudella yhdessä Linnanmäen ravintoloista, jossa päivän voi käynnistää omannäköisesti. Tervehdysten jälkeen yhteinen huvipuistopäivä voi alkaa! Laitteissa viihtymisen ja peleissä kisaamisen lomassa on mahdollista istahtaa alas vaikkapa yhteiselle lounaalle.

Minkälaisen unohtumattoman päivän sinä haluaisit tarjota niille ihmisille ja heidän perheilleen, joiden kanssa vietät aikaa päivittäin? Perhepäivästä voimme yhdessä räätälöidä juuri sinulle ja yrityksellesi sopivan. Siihen voidaan sisällyttää rannekkeiden lisäksi huvipuistolaitteiden vuokrausta jo ennen aukioloaikaa, ruokailuja, herkkulippuja, hattarakoulua, pelilippuja tai mitä vain sovitaan, jotta päivästänne tulee täydellinen!

 

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 (arkipäivisin klo 9-15) tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Koko huvipuisto omaan käyttöön

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yksityiskäyttöön?

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu, ohjattu Huvin vuoksi -kisailu tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä!

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa tämän ohjatun ja hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimihenki raketin lailla kohti taivasta!

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella tässä ohjatussa pelissä!

Mobihupi

Mobiilisovelluksella pelattava ohjattu tiimikisailu on kauden 2021 uutuus!

Huvipäivä henkilöstölle perheineen

Palkitse henkilökuntaasi tarjoamalla heille ja heidän läheisilleen ikimuistoisen hauska ilottelupäivä huvipuiston normaalien aukioloaikojen puitteissa!

After Work

Riennä töiden jälkeen Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan kollegoiden kanssa!

Unohtumaton asiakastilaisuus

Rakenna mieleenpainuva asiakastilaisuus, joka muistetaan varmasti!

Ranneke lahjaksi

Linnanmäen teille räätälöity rannekelahjakuori on varmasti hauskin ja erittäin arvostettu palkitsemistuote sekä henkilökunnalle tai asiakkaille.

Näkyvyyttä huvipuistossa

Haluatko lanseerata uutuustuotteen, kasvattaa brändisi tunnettuutta tai luoda positiivisia tunneyhteyksiä yritykseesi?

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa tai SEA LIFE:ssa?

Mahdollisuus myös omaan kokoontumiseen

Linnanmäen Tivoli Salissa tai kumppaniravintoloissa voit järjestää huvittelun lisäksi omaa ohjelmaa esim. kickoff-tilaisuuden, työhuvinvointipuheenvuoron, juhlapuheen tai minimessut.

Herkuttelua huvipuistossa

Linnanmäen Huvipuistosta löytyy ravintoloita jokaiseen makuun. Tarjolla on laaja valikoima buffet-pöydästä italialaisiin makuihin, maukkaita burgereita, korituotteita ja raikkaita salaatteja.