Linnanmäki-päivän suunnittelu

Nyt on aika suunnitella mitä makoisin luokkaretkipäivä Linnanmäelle! Päivä Linnanmäellä on monelle koululaiselle vuoden odotetuin ja onkin mahtava tilaisuus hioa luokka timanttisesti yhteen. Tältä sivulta pääset lukaisemaan tärkeimmät käytännön seikat huvittelua varten! Hupimestarimme auttavat iloisen päivän suunnittelussa mielellään!

 • Tarkista aukioloajat
  Ajankohtaiset aukioloajat löydät aukiolokalenteristamme.
  SEA LIFE: katso tarkemmat aukioloajat SEA LIFEn sivuilta.
 • Linja-autot ja bussiparkki
  Linnanmäen yläpysäköintialue on varattu luokkaretkien busseille arkisin kevään luokakretkiviikoilla toukokuussa. Pysäköinti on linja-autolla saapuville luokkaretkiryhmille maksuton. Linja-autoon on hyvä laittaa koulun oma kyltti, jotta oppilaat löytävät auton helpommin. Tarkempaa tietoa Linja-autoparkin aukiolopäivistä kerromme lähempänä kevättä. 
 • Liput ja rannekkeet
  Rannekkeet ovat henkilökohtaisia. Vain ehjä ja ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä kyseisen päivän rannekkeeksi. Laitelippuja käytettäessä kaikkiin laitteisiin menee asiakkaalta yksi lippu. Tutustu ajankohtaiseen luokkaretkihinnastoon.

  Rannekkeiden luokkaretkihinnat ovat voimassa vain ostettaessa liput ennakko-ostona tai -varauksella. Luokkaretkiryhmille on edullisinta hankkia rannekkeet ennakkoon Linnanmäen verkkokaupasta, jolloin rannekkeet joko postitetaan tai ne voi noutaa Linnanmäen noutopisteeltä. Alle 15 hengen luokkaretkivaraukset erillisellä tilauslomakkeella. Jokaista 15 ostettua luokkaretkituotetta kohden tarjoamme yhden tuotteen kaupan päälle. 

  Linnanmäelle voi saapua huvittelemaan joko perinteisesti koko luokan voimin tai vaihtoehtoisesti jakaa tuotteet oppilaille omaa hupipäivää varten.

  Linnanmäen rannekkeet ovat voimassa huvikauden 2023 ajan. Tämä pätee myös huvikauden aikana huvipuistosta ostettuihin rannekkeisiin. Ranneke aktivoituu aina ensimmäisessä laitteessa käydessä ja on voimassa aina tuon päivän kerrallaan. Näin ollen keväällä ostetun rannekkeen voi käyttää myös myöhemmin kesällä tai syksyllä. Jos ranneketta ei ole mahdollista käyttää myöhemmin, voi palautuksen yksittäisestä rannekkeesta tehdä huvipuistossa noutopisteellä.
 • Maksutavat
  Verkkokaupassa voit valita maksutavaksi verkkopankin ja yleisimmät maksukortit. Voit myös tilata tuotteita laskulle, jolloin tuotteet postitetaan tai ne voi noutaa Linnanmäeltä, kun maksusuoritus näkyy Lasten Päivän Säätiön tilillä.
  Kaupungin ja kunnan ostositoumuslomakkeella ei voi maksaa verkkokaupassa. Voit tehdä varauksen luokkaretkestä sähköpostitse ([email protected]) ja maksaa ostositoumuslomakkeella paikan päällä Linnanmäen noutopisteillä.
  Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, OK, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä osaa pelejä lukuun ottamatta.
 • Huvipuistoruokailu
  Vuoden hauskimman päivän ateriointi onnistuu vaivattomasti ennakoon ostetuilla Hupiateria-lipuilla. Hupiateria on nuorisoryhmien kestosuosikki ja oiva apu nopeaan syömiseen. Tarjoamme opettajille yhden maksuttoman lipukkeen jokaista 15. ostettua lipuketta kohden.
 • Ensiapu
  Ensiapu löytyy huvipuiston pääportilta, Ukko-laitteen vierestä. Ensiapu on avoinna puiston aukioloaikojen mukaisesti. Ensiavussa ei ole tarjolla sisäisesti nautittavia lääkkeitä. Ensiavun palvelut ovat maksuttomia. Puiston henkilökunta auttaa hätätapauksissa.
 • Kuulutukset
  Ryhmästä eksyneitä oppilaita ja opettajia voidaan tarvittaessa kuuluttaa Infolta. Ryhmän kanssa on kuitenkin hyvä sopia selkeä tapaamisaika ja -paikka turhien kuulutusten välttämiseksi. Opettajan ja valvojien on hyvä olla kaiken aikaa kuulutusten tavoitettavissa.
 • Ruoka-aineallergiat
  Ruoka-aineallergioista kannattaa ilmoittaa ruokapisteiden henkilökunnalle, joka voi valmistaa ateriat tarvittaessa esimerkiksi laktoosittomina tai gluteenittomina.
 • Tavaroiden säilytys
  Säilytyslokeroita on pääportilla (Ukon vieressä) sekä eteläportilla. Säilytyslokerot maksavat 2 € ja ne toimivat 2 €-, 1 €- ja 50 snt-kolikoilla. Säilytyslokeroiden mitat ovat: korkeus 42 cm, leveys 28 cm ja syvyys 78 cm. Linnanmäki ei vastaa ajolaitteissa ja puistossa hävinneestä tai rikkoutuneesta omaisuudesta.
 • Nimi- ja osoitetiedot
  Reput, lompakot ja kamerat on hyvä merkitä omilla yhteystiedoilla – unohtamatta lapsia. Pienimmillä koululaisilla on suositeltavaa olla lapulla koulun nimi ja opettajan yhteystiedot.
 • Löytötavarat
  Kadonneita tavaroita voi tiedustella infosta huvipuiston aukioloaikoina. Löytötavarat siirretään viikoittain Suomen Löytötavarapalveluun. Suomen löytötavarapalvelun yhteystiedot: Mäkelänkatu 55, 05510 Helsinki. Puh 0600 41006 (1,97€/min+pvm).

Palveluksessasi ovat kaikki Linnanmäen iloiset hupimestarit. Otathan meihin yhteyttä!
[email protected] ja puh. 010 5722 220. Hupimestarilinjamme palvelee arkipäivisin klo 9-15.