Linnanmäki-päivän suunnittelu

Nyt on aika suunnitella mitä makoisin luokkaretkipäivä Linnanmäelle! Päivä Linnanmäellä on monelle koululaiselle vuoden odotetuin ja onkin mahtava tilaisuus hioa luokka timanttisesti yhteen lukuvuoden aluksi. Tältä sivulta pääset lukaisemaan tärkeimmät käytännön seikat huvittelua varten! Hupimestarimme auttavat iloisen päivän suunnittelussa mielellään!

Linnanmäen huvipuiston alueelle on maksuton sisäänpääsy.

 • Tarkista aukioloajat
  Linnanmäki on avoinna toukokuun ensimmäisen viikon aikana rajoitetusti, samoin syys- ja lokakuussa aukioloajat vaihtelevat.
  Merimaailma SEA LIFE: katso tarkemmat aukioloajat Merimaailman sivuilta.

  Huomioi ruuhka-ajat
  Luokkaretkipäiviin mahtuvat kaikki mukaan, sillä varausten määrää ei ole rajoitettu päiväkohtaisesti. Toukokuun kaksi viimeistä viikkoa ovat kuitenkin vilkkainta luokkaretkiaikaa, jonka seurauksena lipunmyyntiin, kioskeille ja laitteille saattaa muodostua jonoja.
 • Luokanvalvojille löytyy puistosta luokkaretkiaikaan oma rentoutumistila, joka toimii kollegoiden kohtauspaikkana sekä vaikkapa luokan tapaamispisteenä. Vierailijoina tilassa ovat muun muassa Mannerheimin Lastensuojeluliitto sekä Mediakasvatusseura.
 • Linja-autot ja bussiparkki
  Linnanmäen yläpysäköintialue on varattu luokkaretkien busseille arkisin ajalla 11.5.-29.5.2020. Pysäköinti on linja-autolla saapuville luokkaretkiryhmille maksuton. Linja-autoon on hyvä laittaa koulun oma kyltti, jotta oppilaat löytävät auton helpommin.
 • Liput ja rannekkeet
  Rannekkeet ovat henkilökohtaisia. Vain ehjä ja ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä kyseisen päivän rannekkeeksi. Laitelippuja käytettäessä kaikkiin laitteisiin menee asiakkaalta yksi lippu. Tutustu ajankohtaiseen luokkaretkihinnastoon. 
 • Rannekkeiden luokkaretkihinnat ovat voimassa vain ostettaessa liput ennakko-ostona tai -varauksella. Luokkaretkiryhmille on edullisinta hankkia rannekkeet ennakkoon Linnanmäen verkkokaupasta, jolloin rannekkeet joko postitetaan tai ne voi noutaa Linnanmäen noutopisteeltä. Alle 15 hengen luokkaretkivaraukset erillisellä tilauslomakkeella.
 • Jokaista 15 ostettua luokkaretkituotetta kohden tarjoamme yhden tuotteen kaupan päälle. Etu koskee kaikkia luokkaretkirannekkeita lukuunottamatta Lintsikisaa. 
  Rannekkeet ovat voimassa koko kauden 2020, joten vierailupäivä voidaan tarvittaessa vaihtaa. Samoin sairastapauksien vuoksi käyttämättä jäävät rannekkeet voidaan käyttää myöhemmin esimerkiksi kesäloman aikana. Jos ranneketta ei ole mahdollista käyttää myöhemmin kesällä, voi palautuksen yksittäisestä rannekkeesta tehdä huvipuistossa noutopisteellä.
 • Maksutavat
  Verkkokaupassa voit valita maksutavaksi verkkopankin ja yleisimmät maksukortit. Voit myös tilata tuotteita laskulle, jolloin tuotteet postitetaan tai ne voi noutaa Linnanmäeltä, kun maksusuoritus näkyy Lasten Päivän Säätiön tilillä.
  Kaupungin ja kunnan ostositoumuslomakkeella ei voi maksaa verkkokaupassa. Voit tehdä varauksen luokkaretkestä sähköpostitse (luokkaretket@linnanmaki.fi) ja maksaa ostositoumuslomakkeella paikan päällä Linnanmäen noutopisteillä.
  Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, OK, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä osaa pelejä lukuun ottamatta.
 • Huvipuistoruokailu
  Vuoden hauskimman päivän ateriointi onnistuu vaivattomasti ennakoon ostetuilla Lintsieväs-lipukkeilla. Lintsieväs on nuorisoryhmien kestosuosikki ja oiva apu nopeaan syömiseen. Tarjoamme opettajille yhden maksuttoman lipukkeen jokaista 15. ostettua lipuketta kohden.
 • Ensiapu
  Ensiapu löytyy huvipuiston pääportilta, Ukko-laitteen vierestä. Ensiapu on avoinna puiston aukioloaikojen mukaisesti. Ensiavussa ei ole tarjolla sisäisesti nautittavia lääkkeitä. Ensiavun palvelut ovat maksuttomia. Puiston henkilökunta auttaa hätätapauksissa.
 • Kuulutukset
  Ryhmästä eksyneitä oppilaita ja opettajia voidaan tarvittaessa kuuluttaa Infolta. Ryhmän kanssa on kuitenkin hyvä sopia selkeä tapaamisaika ja –paikka turhien kuulutusten välttämiseksi. Opettajan ja valvojien on hyvä olla kaiken aikaa kuulutusten tavoitettavissa.
 • Ruoka-aineallergiat
  Ruoka-aineallergioista kannattaa ilmoittaa ruokapisteiden henkilökunnalle, joka voi valmistaa ateriat tarvittaessa esimerkiksi laktoosittomina tai kananmunattomina.
 • Tavaroiden säilytys
  Säilytyslokeroita on pääportilla (Ukon vieressä) sekä eteläportilla. Säilytyslokerot maksavat 2 € ja ne toimivat 2 €-, 1 €- ja 50 snt-kolikoilla. Säilytyslokeroiden mitat ovat: korkeus 42 cm, leveys 28 cm ja syvyys 78 cm. Linnanmäki ei vastaa ajolaitteissa ja puistossa hävinneestä tai rikkoutuneesta omaisuudesta.
 • Nimi- ja osoitetiedot
  Reput, lompakot ja kamerat on hyvä merkitä omilla yhteystiedoilla – unohtamatta lapsia. Pienimmillä koululaisilla on suositeltavaa olla lapulla koulun nimi ja opettajan yhteystiedot.
 • Löytötavarat
  Kadonneita tavaroita voi tiedustella infosta huvipuiston aukioloaikoina. Löytötavarat siirretään viikoittain Suomen Löytötavarapalveluun. Suomen löytötavarapalvelun yhteystiedot: Mäkelänkatu 55, 05510 Helsinki. Puh 0600 41006 (1,97€/min+pvm).

Palveluksessasi ovat kaikki Linnanmäen iloiset hupimestarit. Otathan meihin yhteyttä!
luokkaretket@linnanmaki.fi ja puh. 010 5722 224. Hupimestarilinjamme palvelee arkipäivisin klo 9-15. Soitellaan!