Haemme tiimiimme innostunutta ja yhteistyön voimaan vannovaa hupimestaria vakituiseen työsuhteeseen, eli sinua

LAITEPALVELUIDEN PÄÄLLIKKÖ

Laitepalveluiden päällikkö varmistaa Linnanmäen asiakkaille onnistuneen huvipuistopäivän. Tähän sisältyvät innostavat laitekäynnit, jotka koostuvat turvallisesta laitehuvittelusta sekä työhuvinvoivien ja iloisten hupimestareiden asiakaskohtaamisista. Toimenkuva edellyttää siten kokonaisvaltaista yksikön toimintavarmuuden johtamista, nopeaa tilanteisiin reagointia ja toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Tässä onnistuminen taas edellyttää tiivistä yhteistyötä eri huvipuistoyksiköiden kanssa.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan palvelujohtamiselle Linnanmäellä, jossa yhdessä ammattitaitoisten ja innostuneiden kollegoiden kanssa pääset luomaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme Suomen suosituimmassa matkailukohteessa, ja hauskimmassa työpaikassa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Menestyt tehtävässä, kun olet aktiivinen ja puhkut intoa toiminnan kehittämiselle. Linnanmäellä on yli 40 huvilaitetta, joiden vauhdin hurmasta nauttivat huvikauden aikana yli miljoona asiakasta. Tehtävässäsi vastaat Laitepalvelut-yksikön operatiivisen toiminnan johtamisesta ja yhdessä innostuneiden hupimestareiden kanssa ylität huvipuistoasiakkaiden huvilaitekokemusten odotuksia. Toimit lähiesihenkilönä Laitepalveluiden ympärivuotiselle operatiiviselle päällikölle ja tiimiesihenkilölle, jotka puolestaan toimivat seitsemän kausiesihenkilön ja noin 260 laitetyöntekijän esihenkilönä. Innostava asenteesi auttaa sinua rakentamaan ympärillesi luottamusta. Johdat omalla esimerkilläsi ja yhteistyötaitosi ja kykysi innostaa tiimiäsi ovatkin vertaansa vailla.

Koulutuksesi tukee sinua tehtävässäsi, ja toivomme sinulla olevan laajaa kokemusta palveluliiketoiminnasta sekä sen systemaattisesta kehittämisestä. Ymmärrät mistä onnistunut asiakaskokemus koostuu ja miten prosesseja voidaan jatkuvasti kehittää. Tehtävässä varmistat yhdessä tiimisi kanssa turvalliset ja tehokkaat prosessit huvipuistolaitteilla sekä innostavat työolosuhteet pitkäjänteisesti. Vuosisuunnittelu ja budjetointi ovatkin sinulle tuttua. Sinulla on näyttöjä tiimisi työhuvinvoinnin varmistamisesta ja siitä, miten olet esimerkin kautta luonut erinomaista tiimihenkeä. Olet aikaisemminkin verkostoitunut aktiivisesti ja ymmärrät, että toiminnan kehittäminen edellyttää muiden kanssa oppimista. Iloitset aina yhteisistä onnistumisista.

Työssä onnistumisessa sinua tukevat esihenkilönäsi palvelu- ja vastuullisuusjohtaja ja koko Linnanmäen vakituinen hupimestaritiimi. Laitepalvelut-yksikkö on osa Linnanmäen turvallisuus-, puhtaanapito-, kehitys- ja vastuullisuusosastoa.

Saako tämä kuvaus sinut aistimaan Laitepalveluiden Taigaa? Jos vastasit kyllä, jätäthän CV:n ja hakemuksesi kuukausipalkkatoiveineen viimeistään 10.2.2023 täällä!

Haastattelut työtehtävään aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa palvelu- ja vastuullisuusjohtaja Satu Orismaa 18.1. klo 13.00–14.00 ja 24.1. klo 14.00–15.00 p. 050 5223527.

Lasten Päivän Säätiö on 72 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki hupimestarimme ja asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä.