Haemme tiimiimme innostunutta ja yhteistyön voimaan vannovaa hupimestaria vakituiseen työsuhteeseen, eli sinua

LAITEPALVELUIDEN TIIMIESIHENKILÖ

Laitepalveluissa ilahdutamme asiakkaitamme tarjoamalla ensiluokkaisen ja turvallisen huvittelun Linnanmäen huvilaitteissa. Tässä onnistumme, kun varmistamme hupimestareiden osaamisen ja työhuvinvoinnin.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan päästä kehittämään esihenkilö- ja organisointitaitojasi. Saat ammattitaitoiset ja innostuneet kollegat sekä mahdollisuuden olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme Suomen suosituimmassa matkailukohteessa ja hauskimmassa työpaikassa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on innostavaa asennetta ja kokemusta esihenkilötyöstä. Tehtävässäsi vastaat Laitepalvelut-yksikön hupimestareiden työhuvinvoinnista ja työsuhdeasioiden organisoinnista. Toimit suorana esihenkilönä Laitepalveluiden seitsemälle vuoroesihenkilölle, jotka puolestaan toimivat noin 250 laitetyöntekijän esihenkilöinä. Innostat tiimiäsi oma-aloitteisella otteellasi ja iloisella asenteellasi. Yhteistyötaitosi ja kykysi innostaa muita ovat vertaansa vailla ja johdat omalla esimerkilläsi tiimiäsi ylittämään itsensä.

Tehtävässä varmistat osaltasi turvalliset ja tehokkaat prosessit huvipuistolaitteilla sekä toimivat työolosuhteet. Olet mukana kehittämässä asiakkaan laitekäyntikokemusta yhä paremmaksi kokonaisuudeksi ripauksella linnanmäkeläistä hupitwistiä. Työssäsi osallistut lisäksi Linnanmäen Laitepalveluiden pitkäjänteiseen kehitystyöhön yhdessä Laitepalveluiden päällikön kanssa.

Iloitsemme, mikäli sinulla on kokemusta esihenkilötyöstä ja palveluiden kehittämisestä sekä muutosten mahdollistamisesta. Sinulla on oma-aloitteinen ote, rohkeutta tuoda näkemyksiäsi esiin ja valmiutta tarttua toimeen. Hahmotat kokonaisuuksia ja olet myös tarkka organisoija. On tärkeää, että koet työhuvinvoinnin ja asiakaskokemuksen kehittämisen innostavana. Tiimiesihenkilönä olet läsnä tiimisi arjessa, mikä edellyttää työskentelyä huvipuiston aukioloaikoina säännöllisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työssä onnistumistasi tukee koko Linnanmäen vakituinen hupimestaritiimi, ja esihenkilönäsi toimii Laitepalveluiden päällikkö. Laitepalvelut-yksikkö on osa Linnanmäen turvallisuus-, puhtaanapito-, kehitys- ja vastuullisuusosastoa.

Saako tämä kuvaus sinut aistimaan Laitepalveluiden taigaa ja haluaisit olla osa tätä innostavaa yksikköä? Jos vastasit kyllä, jätäthän CV:n ja hakemuksesi kuukausipalkkatoiveineen viimeistään 11.12. täällä.

Haastattelut työtehtävään aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävästä antaa palvelupäällikkö Kati Hakala (puh. 050 400 7318) 24.11. klo 12.00-13.00 ja palvelu- ja vastuullisuusjohtaja Satu Orismaa (puh. 050 522 3527) 1.12. klo 9.00-10.00.

 

Lasten Päivän Säätiö on 72 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki hupimestarimme ja asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä.