Olisitko sinä osaava palkkahallinnon taitaja, jolla on myös intoa HR-järjestelmien kehittämiseen? Etsimme joukkoomme

LINNANMÄEN TYÖSUHDEASIANTUNTIJAA

Linnanmäen Huvipuisto on yksi Suomen merkittävimmistä matkailukohteista, jossa työskentelee huvikauden aikana noin 700 hupimestaria, jotka innostuneesti tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä asiakkaillemme. Ympärivuotisesti noin 70 hupimestariamme varmistavat huvipuistotoiminnan jatkuvan kehittämisen sekä aina vaan onnistuneemman huvikauden asiakkaillemme ja hupimestareillemme. 

Tehtävässä toimit palkkayhteyshenkilönä ulkoiselle palveluntarjoajalle varmistaen palkanmaksun eri vaiheiden saumattoman toiminnan. Kehität yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa palkanmaksuun liittyviä prosesseja sekä toimintatapoja organisaation sisällä. Huolehdit myös tarvittavien hakemusten tekemisestä Kelan ja vakuutusyhtiön suuntaan.

Sinulla on intoa HR-järjestelmien kehittämiseen, jotta järjestelmien tuella työtä voidaan tehdä entistä tehokkaammin. Linnanmäellä meillä on käytössä Sympa HR-järjestelmä, jonka yhtenä pääkäyttäjänä toimit. Ilahdumme, jos sinulla on aiempaa osaamista Sympa-järjestelmästä. Toivomme sinulla olevan ymmärrystä työvuorosuunnittelusta. Käytössämme on Solotes-työvuorosuunnittelujärjestelmä.

Työssäsi toimit organisaatiomme sisäisenä asiakaspalvelijana tukien ja neuvoen työsuhteen eri vaiheissa sekä työsuhde-, palkka- ja järjestelmäasioissa. Huvikauden aikana työ painottuu kausiorganisaation tukemiseen ja huvikauden ulkopuolella painopiste on vakituisen, ympärivuotisen organisaation tukemisessa.

Tehtävässä onnistumistasi tukee esihenkilönäsi toimiva henkilöstöpäällikkö, koko neljän hengen HR-tiimi sekä kaikki Linnanmäen hupimestarit. 

Ymmärrät, että onnistumiset rakennetaan yhdessä, ja nautit muiden kanssa työskentelystä. Kehittääksesi toimintaa kuuntelet mielelläsi muita ja arvostat erilaisia näkökulmia ja tuot niitä itsekin rohkeasti esille. Tässä tehtävässä voit myös kehittää vastuullasi olevia asioita itsenäisesti. Työhösi sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen ote sekä edistät asioita suunnitelmallisesti. Olet tarkka yksityiskohdista samalla ymmärtäen niiden merkityksen osana kokonaisuuksia. 

Liity hupimestarijoukkoomme, jossa työskentelemme Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa, ja yhdessä Suomen hauskimpien työkavereiden kanssa kehitämme intohimoisesti Suomen rakastetuinta huvipuistoa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme, että voit aloittaa työssäsi mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko? Jos haluat huvitella kanssamme päivittäin, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 14.8. tästä. 

Lisätietoa tehtävästä saat henkilöstöpäällikkö Kirsi Tuoviselta to 28.7. klo 14–16, ti 2.8. klo 9-11 ja ma 8.8. klo 9-11 p. 050 367 6785. Haastattelut työtehtävään voidaan järjestää jo hakuaikana.

 

Lasten Päivän Säätiö on jo yli 70 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Linnanmäen historian aikana olemme lahjoittaneet yli 120 miljoonaa euroa lastensuojelutyölle. Työpanoksellaan kaikki hupimestarit tukevat lastensuojelutyötä.