Tahtoisitko ideoida markkinointikokonaisuuksia, jotka ampaisevat Raketin lailla korkeuksiin? Innostutko hattaramaisen iloisesta työympäristöstä?

Jos vastasit kyllä, saatat olla hakemamme

LINNANMÄEN MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Haemme Linnanmäelle uutta kollegaa, joka häikäisee meidät taidokkaalla markkinointiviestintäotteellaan ja toimii markkinointiyksikön kahden ammattilaisen innostavana esihenkilönä. Markkinointiyksikössä huolehditaan Linnanmäen brändistä monilla eri areenoilla, loihditaan vekkulamaisia visuaalisia kokonaisuuksia ja luodaan valloittavaa sisältöä sosiaaliseen mediaan.

Tässä tehtävässä pääset ideoimaan ja toteuttamaan vetovoimaista huvipuistomarkkinointia yhdessä tiimisi ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Pääset myös pohtimaan, miltä Linnanmäen seuraavien huvikausien markkinointi-ilme voisikaan näyttää! Tehtävässäsi vastaat Linnanmäen markkinoinnista kokonaisvaltaisesti, seuraten laatimaasi vuosibudjettia.

Sinä olet energinen markkinoinnin monitaituri, jonka supervoima on uudenlaisten luovien markkinointisisältöjen ideointi, kokonaisuuksien hahmottaminen ja monien lankojen käsissä pitäminen yhtä aikaa. Olet jämpti, aikaansaava ja teet työsi proaktiivisella otteella. Hyvien ihmissuhdetaitojesi kautta kartoitat ja edistät erinomaisia suhteita yhteistyökumppaneihimme, kuten mainos- ja mediatoimistoihin ja painotaloihin.

Työssäsi sinua auttaa tehtävään soveltuva koulutus ja monipuolinen kokemus, jota olet kartuttanut esimerkiksi mainos- tai mediatoimistossa. Kuvankäsittelyohjelmien tuntemus on hyödyksi työssäsi. Erinomainen suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen ja englannin kielen taito on tarpeen.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle! Työ Linnanmäellä on paitsi hauskaa, myös merkityksellistä. Linnamäkeä ylläpitää ja kehittää Lasten Päivän Säätiö, jonka missiona on kerätä varoja lastensuojelutyölle. Kollegoiksesi saat koko huvipuistollisen inspiroivia hupimestareita ja esihenkilönäsi toimii markkinointiviestintä- ja tapahtumajohtaja. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Haluaisitko huvitella kanssamme päivittäin? Jos vastasit kyllä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.11.2021 mennessä HRS Advisorsin sivujen kautta ja hurmaa meidät taidoillasi. Lisätietoja tehtävästä saat Linnanmäen markkinointiviestintä- ja tapahtumajohtaja Kiti Frimanilta to 18.11. klo 9–10.30 tai ke 24.11.2021 klo 14–15.30, p. 050 453 6588.