Haemme kausiesimiestä Linnanmäen Huvipuiston puisto- ja visuaalisuusyksikköön

Lasten Päivän Säätiö on jo 70 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Linnanmäen historian aikana olemme lahjoittaneet yli 120 miljoonaa euroa lastensuojelutyölle. Työpanoksellaan kaikki hupimestarit tukevat lastensuojelutyötä.

Haemme kausiesimiestä Linnanmäen Huvipuiston puisto- ja visuaalisuusyksikköön huolehtimaan huvipuiston kukkaloistosta!

Työ, jolla on merkitystä. Linnanmäen toiminnan tarkoituksena on aina ollut kerätä varoja lastensuojelutyöhön tarjoamalla ainutlaatuisia huvipuistoelämyksiä asiakkaillemme. Meillä työskentelet innostuneiden työkavereiden kanssa yhdessä Suomen parhaista työpaikoista.

Työ, jossa saat erinomaista kokemusta monipuolisesta puutarhanhoidosta sekä esimiehen työtehtävistä. Linnanmäellä työskennellessäsi voit kartuttaa ainutlaatuista työkokemusta puutarha-alalla sekä esimiestyöstä. Puisto- ja visuaalisuusyksikön kausiesimiehenä työsi on vaihtelevaa ja monipuolista. Esimiehenä mahdollistat tiimisi onnistumisen muun muassa perehdyttämällä puutarhan kausityöntekijät työtehtäviinsä, aikatauluttamalla ja organisoimalla puutarhan töitä sekä osallistumalla aktiivisesti puutarhan päivittäisiin toimiin.

Tärkeintä meille on kykysi innostaa tiimiäsi onnistumaan. Joustavana tiimipelaajana puhallat aina yhteen hiileen ja hymysilminesi toimit tiimisi suuntaan esimerkkinä. Toiminnan kehittäminen ja ideointi ovat sinulle ominaista, mutta sinulta sujuu myös rutiinitehtävien hoito. Arvostamme puutarha-alan koulutustasi tai muuta soveltuvaa kokemusta alalta. Ethän kuitenkaan epäröi hakea, vaikka et olisi vielä valmistunut. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä ainutlaatuisen ympäristön, jossa pääset kehittymään ja toteuttamaan intohimoasi.

Työ, joka tuo hymyn huulille. Uskomme siihen, että yhdessä tekemällä menestymme. Työntekijämme ovatkin kiittäneet ainutlaatuista yhteishenkeä sekä hyvistä työkavereista koostuvaa työyhteisöä. Meille on tärkeää, että jokainen voi olla työssä oma itsensä. Iloksemme olemme saaneet tästä positiivista palautetta työntekijöiltämme.

Tule meille töihin! Huvipuistokausi 2021 on suunniteltu alkamaan 29.4.2021 ja päättymään 24.10.2021. Toiveenamme on, että voisit aloittaa kuitenkin jo maaliskuun aikana. Työsuhde on määräaikainen ja sen arvioitu kesto on huvipuistokauden 2021 loppuun. Työvuorosi sijoittuvat pääosin arkipäiville klo: 6.00–14.00. Tehtävästä maksetaan Linnanmäen esimiesten palkkataulukon mukaista tuntipalkkaa 13,67 €. Linnanmäen palkkataulukko perustuu työsuhteissa noudatettavaan Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevaan työehtosopimukseen, mutta ylittää sen asettaman tason.

Hae mukaan! Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit jättää osoitteessa https://linnanmaki.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=155 21.2. mennessä. Työhaastattelun järjestämme etänä Microsoft Teamsin kautta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa ylipuutarhuri Petri Pulli, puh. 050 572 6292, torstaina 11.2 klo 10–11, keskiviikkona 17.2 klo 10–11 ja perjantaina 19.2 klo 10–11. Voit tutustua Linnanmäkeen työpaikkana osoitteessa rekrytointi.linnanmaki.fi.