Järjestyksenvalvojien työtehtäviin kuuluu huvipuiston yleisestä turvallisuudesta, järjestyksenvalvonnasta ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Järjestyksenvalvojat kohtaavat päivittäin satoja asiakkaita ja ovat luomassa näiden kohtaamisten kautta asiakkaillemme unohtumattomia huvipuistokokemuksia.

  • Järjestyksenvalvojien määrä: n. 50
  • Järjestyksenvalvojalta odotetaan työsuhteen alkaessa 18 vuoden ikää, koska työssä vaaditaan järjestyksenvalvojakorttia.
  • Työpäivän pituus: 5 – 12 tuntia

Järjestyksenvalvojat huolehtivat Linnanmäen Huvipuiston päivittäisestä avaamisesta ja sulkemisesta, asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta sekä koko huvipuiston yleisestä viihtyvyydestä. Tehtävään kuuluu olennaisena osana huippuunsa hiottu asiakaspalvelu, johon kuuluu paljolti huvittelijoiden neuvontaa sekä pelinenäistä asiakaspalvelua koko huvipuiston alueella. Työsuhteen aluksi saat kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että jokaisella uudella hupimestarilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, ja työyhteisössämme on hyvä ja tiivis yhteishenki.

Järjestyksenvalvojien päiväohjelmaan sisältyy vaihtelevasti erilaisia toimia. Työpäivän pituus mukailee huvipuiston aukioloaikoja siten, että osa työvuoroista alkaa noin tuntia ennen huvipuiston avaamista. Työvuorot päättyvät pääosin puoli tuntia sulkemisajan jälkeen. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.

Työssäsi onnistut parhaiten aktiivisen ja oma-aloitteisen otteesi avulla.  Sinulla on hyvät hermot, sekä kyky käyttää pelinenääsi erilaisissa tilanteissa ja tarvittaessa kykenet tekemään päätöksiä ripeästikin. Toivomme, että haluat kehittää itseäsi ja olet kiinnostunut kehittämään myös oman tiimisi toimintaa erilaisin kehitysideoin ja näkemyksin.

Linnanmäen Huvipuisto on ainutlaatuinen työympäristö järjestyksenvalvojan työn näkökulmasta. Järjestyksenvalvojana Linnanmäellä opit tärkeitä yhteistyötaitoja, sillä järjestyksenvalvojat toimivat pareittain. Pääset hiomaan asiakaspalvelutaitojasi erilaisissa neuvontatilanteissa sekä muissa kohtaamisissa asiakkaiden kanssa. Myös paineensietokykysi kehittyy yhdessä Suomen vilkkaimmista matkailukohteista ja opit neuvokkuutta monien erilaisten tilanteiden kautta.

Monipuoliset työtehtävät antavat hyvän käsityksen yleisestä turvallisuus- ja asiakaspalvelukulttuurin riippuvuudesta toisiinsa. Saat työn ohessa ja työsuhteesi aikana järjestettävissä koulutuksissa tärkeitä taitoja myös työelämän ulkopuolelle esimerkiksi erilaiset palo – ja pelastustaidot. Monipuoliset asiakaspalvelukohtaamiset kartuttavat myös itsevarmuuttasi ratkaista erilaisia tilanteita. Huomaathan, että saat myös työpäivinäsi nauttia kesästä ulkona, hyvässä seurassa!

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaidemme turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Siistijä

Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä huvipuiston aukioloaikoina.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvonta on olennainen osa huvipuiston kokonaisturvallisuutta ja asiakaspalvelua.

Pelimyyjä

Pelimyyjien tehtäviin kuuluu elämysten tuottaminen huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyynnin hupimestarit vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät työskentelevät makeassa tehtävässä Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Ohjelmatyöntekijä

Ohjelmatyöntekijät hauskuuttavat asiakkaita Rolle Pellen roolissa ja muissa Ohjelmat-yksikön tehtävissä.