Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Laitetyöntekijä kohtaa päivän aikana satoja asiakkaitamme ja on luomassa omalta osaltaan asiakkaallemme kaikin puolin onnistunutta ja iloista huvipuistopäivää.

  • Huvipuistolaitteiden määrä: yli 40
  • Laitetyöntekijöiden määrä: n. 250
  • Laitetyöntekijöiksi palkataan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä. Tarjoamme lisäksi laitetyöntekijän töitä muutamilla laitteilla n. 15 16-17-vuotiaalle alaikäiselle. 
  • Työpäivän pituus: 5-12 tuntia (pääsääntöisesti huvipuiston aukioloaikojen mukaan)

Laitetyöntekijältä odotamme iloista palveluasennetta, vastuullisuutta ja yhteistyökykyä. Laitetyöntekijän työssä aktiiviset turvakädet ja loistavat hymysilmät takaavat onnistuneen elämyksen asiakkaillemme. Laitetyöntekijä tuntee puiston palvelut ja vinkkaa niistä mielellään asiakkaillemme. Työn vastuullisuuden ja pitkien työpäivien vuoksi edellytämme laitetyöntekijältä pääsääntöisesti 18 vuoden ikää.

Työ laitetyöntekijänä on ainutlaatuista: upea työympäristö ja tiivis työyhteisö ovat kokemus vertaansa vailla. Laitetyöntekijänä perehdyt huvipuistolaitteiden saloihin ja opit huomioimaan turvallisuusnäkökulmat työssäsi. Vaihtelevissa tilanteissa toimiessasi opit ratkaisemaan erilaisia pulmatilanteita ammattimaisesti pelinenääsi käyttäen. Tuhannet asiakaskohtaamiset kesän aikana kartuttavat arvokasta asiakaspalvelukokemusta ja kehittävät vuorovaikutustaitojasi.

Laitetyöntekijä vastaa asiakkaan turvallisuudesta laitteella, joten ohjeiden noudattaminen ja tarkkaavaisuus on työssä erittäin tärkeää. Laitetyöntekijän turvakädet ja kuulokorvat ovat jatkuvasti valppaina, ja hän reagoi nopeasti mahdollisiin yllättäviin tai poikkeaviin tilanteisiin ja kutsuu tarvittaessa apua paikalle. Jokainen laitetyöntekijä saa perusteellisen perehdytyksen laitteiden ajamiseen ja asiakaspalveluun. Lisäksi työpäivinä tukenasi ovat esimiehet ja hupikoutsit. Hupimestari saa kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että jokaisella uudella hupimestarilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.

Haemme laitetyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin huvipuistokauden ajaksi. Hyvä käytettävyys on eduksi hakijalle. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa. Laitetyöntekijöiden työvuorot kestävät pääsääntöisesti koko päivän huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti, joten työpäivät ovat usein pitkiä ja kiireisiä. Työpisteet vaihtelevat päivittäin ja ensimmäisenä kesänä työskennellään n. 20 huvipuistolaitteella.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaidemme turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Siistijä

Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä huvipuiston aukioloaikoina.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvonta on olennainen osa huvipuiston kokonaisturvallisuutta ja asiakaspalvelua.

Pelimyyjä

Pelimyyjien tehtäviin kuuluu elämysten tuottaminen huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyynnin hupimestarit vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät työskentelevät makeassa tehtävässä Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Ohjelmatyöntekijä

Ohjelmatyöntekijät hauskuuttavat asiakkaita Rolle Pellen roolissa ja muissa Ohjelmat-yksikön tehtävissä.