Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa. Huolitellussa ja kauniissa ympäristössä asiakkaamme viihtyvät ja nauttivat olostaan.

  • Puutarhatyöntekijöiden määrä: 4-5
  • Työn fyysisyyden sekä työssä käytettävien laitteiden takia edellytämme työntekijöiltä 18 vuoden ikää.
  • Työvuorot sijoittuvat arkipäivien aamuihin ennen huvipuiston avautumista kello 6:00-14:00.

Linnanmäellä on useita puistoalueita sekä lukemattomia istutuksia. Näiden hoitaminen kuuluu ylipuutarhurimme johdolla puutarhatyöntekijöiden vastuualueeseen. Työtehtäviä voivat olla kitkeminen, istutusten hoitaminen (esim. kastelu, kukkien istuttaminen ja nyppiminen, puiden ja pensaiden leikkaaminen) sekä nurmikoiden leikkaus, trimmaus ja kanttaaminen. Työn fyysisyyden sekä työssä käytettävien laitteiden takia edellytämme työntekijöiltä täysi-ikäisyyttä.

Puutarhatyöntekijänä Linnanmäellä saat kattavan perehdytyksen työhösi ja opit käyttämään erilaisia puutarhatyökaluja ja koneita. Opit kesän aikana paljon kasveista ja oivallat, kuinka erilaiset kasvit kasvavat ja mitä niiden menestyksekäs hoitaminen edellyttää. Linnanmäellä opit myös tekemään töitä turvallisesti. Kesän aikana pääset myös kehittämään sosiaalisia taitojasi muiden hupimestareiden kanssa – Linnanmäellä vallitseekin ainutlaatuinen yhteishenki. 

Puutarhapuolen hupimestarit hyötyvät työssään reippaasta otteesta ja oma-aloitteisuudesta. Hänet tunnistaa iloisesta hymystä, heiluvasta haravasta ja turvakäsien viherpeukaloista. Työ on fyysistä ulkotyötä niin hyvällä tuulella kuin hellesäässäkin. Puutarha-alan koulutuksesta ja kokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole työtehtävän kannalta välttämätöntä.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaidemme turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Siistijä

Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä huvipuiston aukioloaikoina.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvonta on olennainen osa huvipuiston kokonaisturvallisuutta ja asiakaspalvelua.

Pelimyyjä

Pelimyyjien tehtäviin kuuluu elämysten tuottaminen huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyynnin hupimestarit vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät työskentelevät makeassa tehtävässä Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Ohjelmatyöntekijä

Ohjelmatyöntekijät hauskuuttavat asiakkaita Rolle Pellen roolissa ja muissa Ohjelmat-yksikön tehtävissä.