Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä ja hygieenisyydestä huvipuiston aukioloaikoina sekä aamuisin huolehtia huvipuistolaitteiden ja -pelien siisteydestä. Siistijän työssä korostuvat hupimestarin avainominaisuuksista turvakädet ja aloitteellinen pelinenä, joka havaitsee mahdollisuudet parantaa puiston viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

  • Siistijöiden määrä: n. 30
  • Siistijöiksi palkataan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä, mutta tarjoamme töitä myös muutamille 16-17-vuotiaille alaikäisille työntekijöille. 
  • Työpäivän pituus: 4-12 tuntia

Siistijältä toivomme iloista asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Siistijä työskentelee pääsääntöisesti huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti: työpäivät ovat usein pitkiä ja kiireisiä. Lisäksi siistijä tekee myös lyhyempiä peli- ja laitepesuvuoroja aamuisin ennen huvipuiston aukeamista. Haemme siistijöitä eri pituisiin työsuhteisiin huvipuistokauden ajaksi. Aiempi kokemus siivoustyöstä ei ole välttämätöntä.

Päivän aikana siistijä on vastuussa oman alueensa siisteydestä. Omasta alueestaan siistijä huolehtii kiertäen aluetta aktiivisesti keräämällä roskia ja varmistamalla WC-tilojen siisteyden sekä hygieenisyyden. Ihmisvilinässä liikkuessa asiakkaiden auttaminen ja opastaminen ovat osa työtehtävää. Siistijän työssä onkin erinomainen mahdollisuus käyttää aktiivista hupimestarin vinkkisuuta, joka kertoo juuri oikeat neuvot ja suositukset asiakkaille. Hupimestari saa kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että jokaisella uudella hupimestarilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.

Työ siistijänä on monipuolista ja sinulla on mahdollista oppia uusia taitoja kesän aikana. Työskenneltyäsi siistijänä hallitset taidot monipuoliseen asiakaspalveluun, varsinkin asiakkaiden opastaminen on sinulla hyvin hallussa. Saat kattavan koulutuksen turvallisuusasioihin ja opit Linnanmäkeläisen turvallisuusajattelun. Kiireen keskellä opit priorisoimaan työtehtäviä kiireellisyysjärjestykseen ja johtamaan omaa työtäsi. Siistijät ottavat työpäiviensä aikana n. 20 000-30 000 askelta, joten sinulla kehittyy kesän aikana arvokkaan työkokemuksen lisäksi reipas peruskunto.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaidemme turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Siistijä

Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä huvipuiston aukioloaikoina.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvonta on olennainen osa huvipuiston kokonaisturvallisuutta ja asiakaspalvelua.

Pelimyyjä

Pelimyyjien tehtäviin kuuluu elämysten tuottaminen huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyynnin hupimestarit vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät työskentelevät makeassa tehtävässä Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Ohjelmatyöntekijä

Ohjelmatyöntekijät hauskuuttavat asiakkaita Rolle Pellen roolissa ja muissa Ohjelmat-yksikön tehtävissä.