iik!week-kauhufestivaali 2023 on päättynyt.
Kauhistuttavat kauhuhahmot ovat kömpineet takaisin varjoihinsa. 

iik!week-kauhufestivaali to-su 7.–24.9.2023

Karmaiseva iik!week-kauhufestivaali valtaa Linnanmäen huvipuiston kauheampana kuin koskaan! Riivattu tunnelma ravisuttaa koko huvipuistoa jokaisena aukiolopäivänä torstaista sunnuntaihin. Tapahtuman aikana Helsingin pelottavimmassa kaupunginosassa koetaan piinaavia kauhuelämyksiä!

iik!weekin aikana huvipuistossa pääsee nauttimaan selkäpiitä karmivista kauhukohteista, alueella liikkuu toinen toistaan hirvittävimpiä kauhuhahmoja, ja suurin osa huvipuistolaitteista on avoinna. Terassiravintola Keitaalla nautitaan perjantaisin ja lauantaisin livemusiikista.

 • iik!week-kauhufestivaalin ikäsuositus on +15 vuotta. Huomioithan, että tapahtuma ei sovellu alle 12-vuotiaille. Alle 15-vuotiaiden toivotaan saapuvan vanhempien seurassa.
 • Sisäänpääsy Festivaalirannekkeella (47 euroa) sekä iik!week-paikkavarauksella. Sujahda ostoksille verkkokauppaan.
 • Ennakkoon ostettu ranneke toimii Festivaalirannekkeena, mutta huomaathan, että sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi tulee lisäksi tehdä ennakkoon iik!week-paikkavaraus Linnanmäen verkkokaupassa.
 • Huomioithan, että Festivaalirannekkeella pääsee kaikkiin kauhukohteisiin yhden kerran. Auki oleviin huvilaitteisiin Festivaaliranneke tarjoaa rajattoman pääsyn aukioloaikojen puitteissa.
 • Festivaalirannekkeella pääsee tunnelmoimaan huvipuistoon rakennetusta kauhusta ja karmivista kauhuhahmoista jo pääportilta lähtien, käymään kaikissa avoimissa huvilaitteissa ja kauhistumaan kauhufestivaalin ajaksi rakennettuihin kauhukohteisiin.
 • iik!weekin ajan seuraavat laitteet ovat kauhusta kankeina ja suljettuina: Muksupuksu, Merirosvolaiva, Kuuputin, Pilotti, Pienoiskaruselli, Vankkuripyörä, Rumpukaruselli, Rekkaralli, Helikopteri, Hepparata, Hiphop, Propelli, Lohikäärme ja Hurjakuru.

Linnanmäen huvipuiston kauhuaikataulu

 • Huvipuisto on auki torstaisin ja sunnuntaisin klo 16–22.
  Huvilaitteet avautuvat klo 16. 
 • Huvipuisto on auki perjantaisin ja lauantaisin klo 16–24.
  Huvilaitteet avautuvat klo 16.
 • Kauhukohteet Kammokuja sekä Pahuuden leikkikenttä avautuvat klo 16. Muut kauhukohteet avautuvat klo 17.
 • Lisäksi huvipuiston alueella vaeltaa suuri joukko zombeja, klovneja sekä muita karmivia pimeyden hahmoja klo 16 lähtien.

Tutustu täältä iik!weekin kauhukohteisiin.

Tästä pääset kurkistamaan aukiolokalenteriin.

Sisäänpääsy kauhufestivaalille

Varaathan Festivaalirannekkeen sekä sisäänpääsysi Linnanmäen verkkokaupasta. Näin varmistat paikkasi kauhufestivaalilla ja pääset nauttimaan kauhusta juuri valitsemanasi päivänä.

Ennakkoon ostettu ranneke toimii myös Festivaalirannekkeena.

Festivaalirannekkeen voit ostaa myös S-ryhmän ennakkomyyntipisteistä, ja muistahan tässäkin tapauksessa tehdä iik!week-paikkavarauksen Linnanmäen verkkokaupasta.

Voit kurkata lähimmän S-ryhmän myyntipisteesi täältä.

Katso täältä usein kysytyt kysymykset iik!weekistä.

Huvilaitteet

iik!weekillä suuri osa Linnanmäen huvilaitteista on käytössä. Festivaalirannekkeella saat nauttia sekä kauhufestivaalista että kaikista avoinna olevista huvilaitteista.

Tapahtuman ikäsuositus on +15 vuotta, ja siksi seuraavat lastenlaitteet ovat kauhusta kankeina ja suljettuina kauhufestivaalin aikana: Muksupuksu, Merirosvolaiva, Kuuputin, Pilotti, Pienoiskaruselli, Vankkuripyörä, Rumpukaruselli, Rekkaralli, Helikopteri, Hepparata, Hiphop, Propelli ja Lohikäärme.

Kauhun laskeuduttua huvipuistoon myös Hurjakuru-vesilaite on piiloutunut ja on poissa käytöstä.

Tutustu Linnanmäen huvilaitteisiin tästä!

Kauhufestivaalin pukeutuminen

iik!weekille saa pukeutua kauhufestivaaliteeman mukaisesti. Naamiaisasujen tulee noudattaa hyvää makua, eivätkä ne saa olla millään tavalla loukkaavia. Kaikki mahdollisesti asuihin rekvisiittana kuuluvat ja toisen vahingoittamiseen soveltuvat aidot sekä leikkiampuma-, terä- ja lyömäaseet eivät ole sallittuja. 

Keitaan keikat

Terassiravintola Keitaalla päästään iik!week kauhufestivaalin aikana nauttimaan livemusiikista perjantaisin ja lauantaisin klo 22:00.
Kurkkaa täältä lisätietoa esiintyjistä!

Palaute

Palautetta tapahtumasta voit antaa täältä.