Shop Caramelli

Shop Caramelli ligger i närheten av huvudporten och är fullproppad med sötsaker och roliga souvenirer att ta med sig hem.

Butiken har ett hänförande sortiment av godsaker, med roliga överraskningar för varje besökare. Förutom jätteslickepinnar, meterlakrits och smaksatta popcorn som poppats på Borgbacken kan besökare också köpa uppfriskande läskedrycker på heta sommardagar i Borgbackens egen delikata oas.

Shop Caramelli har också många söta kramdjur och olika produkter med Borgbackentema, från skjortor till pussel och från roliga strumpor till kaffemuggar. Om du behöver skydda dig mot hetta eller regnväder under din roliga dag lönar det sig att ta en titt på vårt sortiment!

Shop Rolle

Shop Rolle som ligger mitt emot Läckerborgen är lika färggrann och busig som Borgbackens ljuvliga clown Rolle. Shop Rolle bjuder besökare på söta produkter som passar varje besökares smak.

Shop Taiga

Genom Shop Taigas stora fönster kan du beundra den fantastiska attraktionens färd på nära håll. Här kan du också köpa souvenirer med Taiga-motiv, till exempel skjortor, muggar och smycken. I Shop Taiga kan du minnas din egen åktur på Taiga och köpa ett fotografi eller en video på din fartfyllda färd. Shop Taiga ligger vid Taigas utgång.