Spelfeber?

Har du lika god tur som Alexander Lukas eller kompisgängets bästa kastarm? Testa din skicklighet och tursamhet i Borgbackens åtskilliga spel!

Borgbackens spel kostar mellan 3 och 5 euro. Du kan betala för spelen med kontanter eller kort.

 • Ammunta – Skytte
  Ta sikte på en mäktig melon och bevisa din sheriffaktiga träffsäkerhet med fem skott! Med en säker och noggrann prestation kan du vinna gosiga kramdjur.
  Spelet kostar: 3 €
 • Basketti – Basket
  Svänger nätet med dubbel- eller trippelpoäng? Kan korgbollsspelaren hålla huvudet kallt trots tidsprestationen? I det här spelet kan du vinna ett JÄTTEPRIS genom att lägga i bollen inom tidsgränser och på varierande nivåer.
  Spelet kostar: 3 €
 • Derby
  På Borgbacken ordnas en egen galopptävling varje dag! I det här skicklighetsspelet, som ingår i Lintsi-spelen, kan du vinna ett kramdjur genom att rulla din boll snabbare än alla andra. Rulla bollarna i rätt hål och låt din häst susa fram över de gröna slätterna. Galoppbanans snabbaste blir mästare i Derby!
  Spelet kostar: 3 €
 • Riemupyörä
  I Välgörarna-spelet får du bekanta dig med organisationerna som grundade Stiftelsen Barnens Dag, och samtidigt kan du vinna fantastiska priser. Stöd barnskyddsarbetet och ta chansen att vinna en toppvinst!
  Spelet kostar: 3 €
 • Koripallot – Korgbollarna
  Korgbollsboomen har nått Borgbacken. Har du planerat ditt kast och värmt upp händerna? Förbered dig väl och kasta bollarna i korgen. I det här skicklighetsspelet kan du vinna ett JÄTTEPRIS med ett lyckat kast!
  Spelet kostar: 3 €
 • Nami-lyckohjulet
  Hur skulle det smaka med en supersöt godisblandning? Välj ditt lyckotal omsorgsfullt och låt spänningen stiga när lyckohjulet snurrar mot den vinnande siffran och ett jättepris som innehåller godis från Fazer!
  Spelet kostar: 3 €
  I samarbete med: Fazer
 • Onginta – Mete
  I det här populära spelet med garanterad vinst får du lösa ut Borgbackens eget fiskekort. Fånga tre fiskar och vänta med spänning för att se vad din fångst väger! Priset beror på fångstens totala vikt.
  Spelet kostar: 4 €
 • Onnenveto – Lyckosnöret
  Du får pröva på Borgbackens klassiska Onnenveto-spel med garanterad vinst både vid huvudporten och vid foten av Kingi. Detta nostalgiska spel bjuder på mångsidiga priser. För fyra euro kan du ta reda på vilket pris som hänger i ändan av snöret!
  Spelet kostar: 4 €
 • Pallotus
  I det nya spelet för säsongen 2022 kan du kasta bollar i en frenetisk takt mot de färgskiftande punktrutorna.
  Detta Lintsi-skicklighetsspel kommer att få hela gruppen att spela!
  Spelet kostar: 3 €
 • Pellet – Clownerna
  Få de luriga clownerna att trilla från sin pinne med ett snabbt och lyckat kast och vinn sympatiska priser. I det här snabba skicklighetsspelet, som ingår i Lintsi-spelen, får du pröva på prickkastning med tids- och poänggränser!
  Spelet kostar: 3 €
 • Pumputin
  Ta med dig en kompis och pumpa er varmluftsballong högt upp i höjderna! Vinnaren i det här högtflygande skicklighetsspelet, som ingår i Lintsi-spelen, är den vars ballong stiger snabbast.
  Spelet kostar: 3 €
 • Puputti
  Hokus pokus filiokus! En trollkarl har hittat till Borgbacken. Vilken färg har kaninen som dras ur hatten? I det här magiska spelet med garanterad vinst får man vänta med spänning för att se vilket pris som bestäms av kaninen som dras ur hatten!
  Spelet kostar: 5 €
 • Purkit – Burkarna
  Burkarna är ett nostalgiskt nöjesparkspel som kräver noggrannhet. Träna ditt sikte och putsa bordet på burkar för att vinna priser!
  Spelet kostar: 3 €
 • Suklaapyörä – Chokladhjulet
  Välkommen till gottegrisarnas eget nöjesparkspel! Välj ditt lyckotal, håll tummarna och vinn Dumle-produkter som smälter i munnen.
  Spelet kostar: 3 €
  I samarbete med: Fazer
 • Taffel-lyckohjulet
  Blev du plötsligt sugen på chips? Svaret finns i Taffel-hjulet! En gigantisk säck krispiga chips väntar på sin vinnare! Polera din lyckoslant och styr kosan mot det legendariska lyckohjulet!
  Spelet kostar: 5 € eller tre spelnumror till priset för två 10 €
  I samarbete med: Orkla
 • Tikat – Pilkastet
  Snurrande engelska piltavlor! Hittar dina tre pilar över poänggränserna i det här spännande skicklighetsspelet?
  Spelet kostar: 3 €
 • Tähtipallot – Stjärnbollarna
  Stjärnbollarna är ett bollrullningsspel som det är roligt att spela ensam, men ännu roligare är det tillsammans med en kompis! I det här klassiska skicklighetsspelet, som ingår i Lintsi-spelen, får du testa din noggrannhet och vinna priser enligt poänggränserna.
  Spelet kostar: 3 €

Spelvalvet

I spelvalvet kan du utmana dina egna och dina kompisars skicklighet på spelautomater!

De vildaste kamperna startar efter nedräkningen till fordonsspelen eller till exempel PacMan Smash air hockey. Vid automaterna där du kan vinna elektronik och kramdjur stiger spänningen högre än självaste Kingi! I fotoautomaten kan du ta en bild som minne på den roliga dagen. I spelvalvet rusar tiden iväg! Spelvalvet ligger vid foten av Kingi.

Lintsi-spelen

Vem är den bästa prickkastaren? Vem är mästare i Derby? Utmana dina kompisar till Lintsi-spelen som garanterat får pulsen att stiga! Lintsi-spelhäftet innehåller 5 spelbiljetter med vilka man kan spela Borgbackens roliga skicklighetsspel: Derby, Clownerna, Pumputin, Pallotus och Stjärnbollarna. Med ett Lintsi-spelpaket kan du pröva på alla dessa spel en gång eller till exempel använda alla fem biljetter för att tävla i samma spel. Vid mindre spelhunger kan man dela spelbiljetterna med en kompis eller spara dem till ett annat besök under säsongen. Som extra förmån innehåller paketet också ett varv på Riemupyörä!

Du kan köpa spelhäftet för 15 euro vid spelen och i biljettkassan.