Pelittääkö?

Onko sinulla hannuhanhimaista onnea vai onko heittokätesi kaveriporukan tarkin? Testaa taitosi ja tuurisi Linnanmäen lukuisissa peleissä ja voita upeita palkintoja pehmoleluista herkkuvoittoihin!

Linnanmäen pelit maksavat 4-5 euroa. Peleissä voi maksaa käteisellä tai kortilla. Jokaisen taitopelissä voitetun palkinnon voi valita pehmoleluna, herkkuvoittona tai lahjoittaa Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöille.

 • BASKETTI
  Heiluuko verkko tupla- ja triplapisteistä? Kestääkö koripallokandidaatin koppa kierrosaikarajojen paineen? Tässä taitopelissä pääset tavoittelemaan JÄTTIPALKINTOA heittämällä koreja aikarajojen ja tasovaihteluiden puitteissa.
 • DERBY
  Linnanmäellä järjestetään ikiomat laukkakisat joka päivä! Tässä taitopelissä voit voittaa pehmolelun muita vikkelämmällä pallonvieritysnopeudella. Vieritä pallot oikeisiin reikiin ja anna hevosesi kiitää pitkin laakeita viheriöitä. Laukkaradan nopein voittaa Derby-kierroksen mestaruuden!
 • HYPER
  Tunnetko itsesi suuren maailman baseball-tähdeksi? Omaatko vimmaisen viskaisuvoiman? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, niin Hyper on kuin nakutettu sinulle. Tässä huikeassa kauden uutuuspelissä yhdistyy heiton tarkkuus ja voima. Haasta itsesi ja hyppää Hyperin säihkyvään valokeilaan.
 • KORIPALLOT
  Onko heittoratasi hiottuna ja kädet lämmiteltyinä? Valmistaudu huolella ja pussita pallo koriin. Tässä taitopelissä voit voittaa herkullisen Chupa Chups -voiton yhdellä onnistuneella heitolla!
  Yhteistyössä: Conaxess Trade
 • JAFFA-PYÖRÄ
  Valitse onnennumerosi tarkkaan ja valmistaudu jännittämään onnenpyörän kutkuttavaa matkaa kohti voittonumeroa ja upeaa Jaffa-tuotepalkintoa!
  Yhteistyössä: Hartwall
 • ONGINTA
  Tässä suositussa aina voittaa -pelissä pääset lunastamaan itsellesi Linnanmäen omat kalastusluvat. Nappaa kolme kalaa ja jännitä, paljonko kalasaaliisi painaa yhteensä! Kalasaaliin hupipaino määrittää voitetun palkinnon.
 • ONNENVETO
  Tätä Linnanmäen klassista aina voittaa -peliä pääsee kokeilemaan pääportin Onnenvedon lisäksi myös Kingin juurella sijaitsevassa Onnenvedossa. Nostalgisessa pelissä on jokaisella vedolla tarjolla monipuolisia palkintoja suloisista pehmoleluista suussa sulaviin herkkuvoittoihin! Viidellä eurolla pääset selvittämään, mikä palkinto narun päässä heilahtaa!
 • PALLOTUS
  Tässä sykettä nostattavassa pallopelissä pääset viskomaan palloja vimmattua vauhtia kohti värejä vaihtavia pisteruutuja. Tämä taitopeli tempaisee koko porukan mukaan pallottelemaan!
 • PELLET
  Pudota ilkikuriset pellet orrelta tarkalla ja ripeällä pallonheitolla ja voit voittaa sympaattisia palkintoja. Tässä nopeatempoisessa taitopelissä pääset harjoittamaan tarkkuusheittoa aika- ja pisterajoja vastaan!
 • PUMPUTIN
  Tempaise toverit mukaan ja pumpatkaa kuumailmapallonne kilpaa yläilmoihin! Voiton tässä lennokkaassa taitopelissä vie se, jonka pallo kohoaa korkeuksiin nopeimmin.
 • PUPUTTI
  Hokkus pokkus filiokkus! Taikuri on löytänyt tiensä Linnanmäelle. Minkä värinen pupu hatusta nousee? Tässä taianomaisessa aina voittaa -pelissä pääsee jännittämään, minkä palkinnon hatusta vedetty pupu osoittaa!
 • PURKIT
  Purkit on nostalginen huvipuisto-taitopeli, jossa tarkkuus on valttia. Treenaa sihtisi kuntoon ja putsaa pöytä purkeista voittaaksesi ihastuttavia pehmoja!
 • RIEMUPYÖRÄ
  Peukut pystyyn ja sormet ristiin! Tässä riemukkaassa onnenpyörässä ja voit voittaa suloisia pehmoleluja. Voit myös halutessasi laittaa riemun kiertämään lahjoittamalla Linnanmäen peleistä voittamasi palkinnot perustajajärjestöjemme kautta lastensuojeluun.
 • SUKLAAPYÖRÄ
  Tervetuloa pelaamaan suklaaherkkusuiden omaa onnenpyöräpeliä! Valitse omat onnennumerosi, nosta peukut pystyyn ja voita suussa sulavia Dumle-tuotteita.
  Yhteistyössä: Fazer
 • TAFFEL-PYÖRÄ
  Iskikö sipsinhimo? Vastaus löytyy Taffel-pyörältä! Mahtisäkillinen rapeita sipsejä odottaa voittajaansa! Kiillota onnenlanttisi ja suuntaa kohti legendaarista onnenpyörää!
  Yhteistyössä: Orkla
 • TIKAT
  Pyöriviä englantilaisia tikkatauluja! Löytävätkö kolme tikkaasi tiensä pisterajojen yli tässä päätähuimaavassa taitopelissä?
 • TÄHTIPALLOT
  Tähtipallot on pallonvierityspeli, joka on hauskaa yksin, mutta vielä hauskempaa yhdessä ystävän kanssa! Tässä klassisessa taitopelissä pääset testaamaan käden tarkkuutta ja tavoittelemaan palkintoja pisterajojen puitteissa.

Pääportin alueen pelit (Basketti, Tikat, Onnenveto ja Taffel-pyörä) aukeavat samaan aikaan kuin huvipuiston portit ja muut pelit tunti huvipuiston aukeamisen jälkeen.

PELIHOLVI

Peliholvissa pääset haastamaan omia ja kavereidesi taitoja peliautomaattien parissa!

Hurjimmat mittelöt käynnistyvät muun muassa ajopelien ja PacMan Smash -liitokiekon lähtölaskennasta. Elektroniikka- ja pehmolelupalkintoautomaatteja pelatessa jännitys kipuaa yhtä korkealle kuin Kingi-tornin huippu! Peliholvissa aika rientää kuin siivillä! Peliholvi sijaitsee Kingin juurella.