Pelittääkö?

Onko sinulla hannuhanhimaista onnea vai onko heittokätesi kaveriporukan tarkin? Testaa taitosi ja tuurisi Linnanmäen lukuisissa peleissä ja voita upeita palkintoja pehmoleluista herkkuvoittoihin!

Linnanmäen pelit maksavat 3-5 euroa. Peleissä voi maksaa käteisellä tai kortilla.

 • Ammunta
  Ota tähtäimeesi makea meloni ja todista sheriffimäinen tarkkuutesi viidellä laukaisulla! Tässä Lintsikisa-taitopelissä voit voittaa varmalla ja huolellisella suorituksella hellyttäviä pehmoeläimiä.

 • Basketti
  Heiluuko verkko tupla- ja triplapisteistä? Kestääkö koripallokandidaatin koppa kierrosaikarajojen paineen? Tässä taitopelissä pääset tavoittelemaan JÄTTIPALKINTOA heittämällä koreja aikarajojen ja tasovaihteluiden puitteissa.
 • Derby
  Linnanmäellä järjestetään ikiomat laukkakisat joka päivä! Tässä Lintsikisa-taitopelissä voit voittaa pehmolelun muita vikkelämmällä pallonvieritysnopeudella. Vieritä pallot oikeisiin reikiin ja anna hevosesi kiitää pitkin laakeita viheriöitä. Laukkaradan nopein voittaa Derby-kierroksen mestaruuden!

 • Riemupyörä
  Tässä riemukkaassa onnenpyörässä tutustut Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöihin ja voit samalla voittaa upeita palkintoja. Riemupyörässä pääset myös vaihtamaan voittamasi palkinnot isommiksi ja voit halutessasi laittaa riemun kiertämään lahjoittamalla voittosi perustajajärjestöjemme kautta lastensuojeluun.
 • Koripallot
  Onko heittoratasi hiottuna ja kädet lämmiteltyinä? Valmistaudu huolella ja pussita pallo koriin. Tässä taitopelissä voit voittaa herkullisen Chupa Chups -voiton yhdellä onnistuneella heitolla!
  Yhteistyössä: Conaxess Trade
 • Namipyörä
  Maistuisiko mahtipontisen makea namisekoitus? Valitse onnennumerosi tarkkaan ja valmistaudu jännittämään onnenpyörän kohtalokasta matkaa kohti voittonumeroa ja Fazerin makeisia sisältävää jättipalkintoa!
  Yhteistyössä: Fazer
 • Onginta
  Tässä suositussa aina voittaa -pelissä pääset lunastamaan itsellesi Linnanmäen omat kalastusluvat. Nappaa kolme kalaa ja jännitä, paljonko kalasaaliisi painaa yhteensä! Kalasaaliin hupipaino määrittää voitetun palkinnon.
 • Onnenveto
  Tätä Linnanmäen klassista aina voittaa -peliä pääsee kokeilemaan pääportin Onnenvedon lisäksi myös Kingin juurella sijaitsevassa Onnenvedossa. Nostalgisessa pelissä on jokaisella vedolla tarjolla monipuolisia palkintoja suloisista pehmoleluista suussa sulaviin herkkuvoittoihin! Neljällä eurolla pääset selvittämään, mikä palkinto narun päässä heilahtaa!
 • Pallotus
  Kauden 2022 uutuuspelissä pääset viskomaan palloja vimmattua vauhtia kohti värejä vaihtavia pisteruutuja. Tämä Lintsikisa-taitopeli tempaisee koko porukan mukaan pelaamaan!
 • Pellet
  Pudota ilkikuriset pellet orrelta tarkalla ja ripeällä pallonheitolla ja voit voittaa sympaattisia palkintoja. Tässä nopeatempoisessa Lintsikisa-taitopelissä pääset harjoittamaan tarkkuusheittoa aika- ja pisterajoja vastaan!
 • Pumputin
  Tempaise toverit mukaan ja pumpatkaa kuumailmapallonne kilpaa yläilmoihin! Voiton tässä lennokkaassa Lintsikisa-taitopelissä vie se, jonka pallo kohoaa korkeuksiin nopeimmin.
 • Puputti
  Hokkus pokkus filiokkus! Taikuri on löytänyt tiensä Linnanmäelle. Minkä värinen pupu hatusta nousee? Tässä taianomaisessa aina voittaa -pelissä pääsee jännittämään, minkä palkinnon hatusta vedetty pupu osoittaa!
 • Purkit
  Purkit on nostalginen huvipuisto-taitopeli, jossa tarkkuus on valttia. Treenaa sihtisi kuntoon ja putsaa pöytä purkeista voittaaksesi ihastuttavia pehmoja!
 • Suklaapyörä
  Tervetuloa pelaamaan suklaaherkkusuiden omaa onnenpyöräpeliä! Valitse omat onnennumerosi, nosta peukut pystyyn ja voita suussa sulavia Dumle-tuotteita.
  Yhteistyössä: Fazer
 • Taffel-pyörä
  Iskikö sipsinhimo? Vastaus löytyy Taffel-pyörältä! Mahtisäkillinen rapeita sipsejä odottaa voittajaansa! Kiillota onnenlanttisi ja suuntaa kohti legendaarista onnenpyörää!
  Yhteistyössä: Orkla
 • Tikat
  Pyöriviä englantilaisia tikkatauluja! Löytävätkö kolme tikkaasi tiensä pisterajojen yli tässä päätähuimaavassa taitopelissä?
 • Tähtipallot
  Tähtipallot on pallonvierityspeli, joka on hauskaa yksin, mutta vielä hauskempaa yhdessä ystävän kanssa! Tässä klassisessa Lintsikisa-taitopelissä pääset testaamaan käden tarkkuutta ja tavoittelemaan palkintoja pisterajojen puitteissa.

Pääportin alueen pelit (Basketti, Tikat, Onnenveto ja Taffel-pyörä) aukeavat samaan aikaan kuin huvipuiston portit ja muut pelit tunti huvipuiston aukeamisen jälkeen.

Peliholvi

Peliholvissa pääset haastamaan omia ja kavereidesi taitoja peliautomaattien parissa!

Hurjimmat mittelöt käynnistyvät muun muassa ajopelien ja PacMan Smash -liitokiekon lähtölaskennasta. Elektroniikka- ja pehmolelu-palkintoautomaatteja pelatessa jännitys kipuaa yhtä korkealle kuin Kingi-tornin huippu! Peliholvissa aika rientää kuin siivillä! Peliholvi sijaitsee Kingin juurella.