Synttärit Linnanmäellä 2021

Linnanmäen synttärit ovat hulvaton tapa viettää ikimuistoiset synttärit ainutlaatuisessa huvipuistoympäristössä! Vastaamme juhlien järjestelyistä, joten sinun tehtäväksesi jää juhliminen yhdessä synttärisankarin kanssa. Synttärit järjestetään Cafe Donitsissa ja tilaisuuteen sopii 6-20 juhlijaa. Synttäreiden yhteyteen voi valita rannekkeen tai iltarannekkeen - sama ranneke käy jokaiselle huvittelijalle iästä riippumatta, mutta muistattehan tarkistaa laitteiden pituusrajat ennen laitteisiin kirmaamista.

Synttäreiden herkuttelun ja kikattelun jälkeen vieraat ja päivänsankari pääsevät kirmaamaan Linnanmäen mahtaviin laitteisiin!

Voit varata ikimuistoiset synttärit Linnanmäellä tämän sivun alareunasta tai soittamalla hupimestarilinjallemme: 010 5722 220

KAKSI HUPAISAA VAIHTOEHTOA

Linnanmäellä on kaksi synttärituotetta, joista voit valita juuri sinulle kaikista sopivimman. Kumpaankin synttärituotteeseen sisältyy aina joko päivä- tai iltaranneke, jolla synttäriseurue pääseekin kieppumaan ja kikattamaan Linnanmäen laitteissa juhlien jälkeen.
Kaikkien tuotteiden hinnat ovat ilmoitettu per/henkilö hintoina.

PIKKUHUPI (39€/46€)

Pikkuhupi-synttärit voi ostaa joko rannekkeella hintaan 46€/hlö tai iltarannekkeella hintaan 39€/hlö. Pikkuhupin hintaan sisältyy päivä- tai iltarannekkeen lisäksi seuraavat elementit:

 • Pöytävaraus tarjoiluineen Cafe Donitsissa 1,5 tunnin ajan (6-20 hlö)
 • Herkkusuiden hemmottelukattauksen:
  • 1,5 l popparia / 3 hlö
  • Metrilakuvalikoima (laku/hlö, pilkottuna kolmeen osaan)
  • Donitsilajitelma (tarjoillaan kakun muodossa, donitsi /hlö)
  • Pillimehu / hlö

ISOHUPI (42€/49€)

Isohupi-synttärit voi ostaa joko rannekkeella hintaan 49€/hlö tai iltarannekkeella hintaan 42€/hlö. Isohupin hintaan sisältyy päivä- tai iltarannekkeen lisäksi seuraavat elementit: 

 • Pöytävaraus tarjoiluineen Cafe Donitsissa 1,5 tunnin ajan (6-20 hlö)
 • Herkkusuiden hemmottelukattauksen: 
  • 1,5l popparia /3hlö
  • Karamellipopparia pussi/3hlö
  • Metrilakuvalikoima (laku/hlö, pilkottuna kolmeen osaan)
  • Donitsilajitelma (kakun muodossa, donitsi/hlö)
  • Kierreranskalaiset, majoneesi, ketsuppi
  • Limupullo tai pillimehu /hlö

Lisää iloa ja yhdessä tekemistä synttäreihin saat lisäämällä synttäripaketteihin ohjelmaa tai lisähupi-tuotteita:


Vierailu SEA LIFEssa 8 €

Sukella valtamerten maailmaan SEA LIFEssa! Synttärivieraat pääsevät lisämaksusta myös suosittuun merimaailmaan. Synttärijuhlijoiden mukana pääsee maksutta yksi valvoja. Muut valvojat tarvitsevat lipun vieraillakseen SEA LIFEssa.

Vieraslahja 4 €
Vieraslahja sisältää herkun ja Linnanmäen yllätyksen.

Vohvelikakku 5€/hlö
Linnanmäen oma, makoisa erikoisuus! Vohvelikakku kruunataan mansikoilla, mansikkahillolla ja kermavaahdolla. Nams!

Hodari 4 €
Täydennä herkkubuffaa suolaisella herkulla.

Rolle-hampurilainen 4€

Juomalippu huoltajille 2,80€

Hattarakoulu 7€/hlö
Makea yllätys synttärijuhlijoille! Voit halutessasi varata hattarakoulun koko synttäriporukalle ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Kutsu vähintään 5 vierasta syntymäpäiväsankarin lisäksi mukaan ja hauskimmat synttärijuhlat ovat valmiit!
Pyydämme tutustumaan laitteiden pituusrajoituksiin jo ennen huvittelua täällä.

Lisätietoa esteettömyydestä puistossamme ja yksilöllistä tukea tarvitsevien henkilöiden avustajakäytännöistä löydät täältä.

Tervetuloa juhlimaan syntymäpäiviä Linnanmäelle!

Lataa valmis synttärikutsu (PDF) tästä.

Voit varata synttärit huvipuiston aukioloajalle. Synttärit-tuote on suosittu, joten varaathan juhlat ajoissa! Vahvista lopullinen osallistujamäärä ja erityisruokavaliot viimeistään kolme arkipäivää ennen juhlia. Yllä olevat hinnat ovat voimassa kaudella 2020.

Voit varata sähköisestä kalenterivarausajasta sinulle sopivan synttäriajan. Tämän jälkeen hupimestarimme ottavat sinuun yhteyttä. 

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset synttärit! 

Pssst! Mikäli juuri toivomanne ajankohta on jo varattu, saattaa hupimestareillamme olla silti hippunen taikaa taskussaan - otathan tällöin yhteyttä Linnanmäen myyntipalvelun hupimestareihin myyntipalvelu (at) linnanmaki.fi ja mietimme muita tilavaihtoehtoja.

Varaa aika