Hyvä tietää

 

 • Rannekkeet
  Rannekkeet ovat henkilökohtaisia. Vain ehjä ja ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä kyseisen päivän rannekkeeksi. Laitelippuja käytettäessä kaikkiin laitteisiin menee asiakkaalta yksi lippu. Laitelippuja ja rannekkeita voi ostaa Linnanmäen lipunmyyntipisteistä, kioskeista ja kahviloista. Rannekkeita voi ostaa ennakkoon Linnanmäen verkkokaupasta, osasta S-ryhmän Prismoja, S-marketteja ja Sokoksia.

 • Tuotteiden voimassaoloajat
  Kaikki tuotteet ovat voimassa kauden loppuun 21.10.2018 saakka, ellei toisin mainita. Käyttämättömiä tuotteita ei hyvitetä.
 • Turvarajat
  Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.
 • Maksuttomat laitteet
  Maksuttomia laitteita ovat KotKot, Kuuputin, Merirosvolaiva, Miniautot, Muksupuksu, Panoraama, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä.
 • Lapsen huoltajat laitteilla
  Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Alle 100 cm lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta Hepparataan, Maisemajunaan, Karuselliin ja Rekkaralliin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.
 • Ryhmille
  Yli 15 hengen ryhmät voivat ostaa edullisemmat rannekkeet verkkokaupastamme. Teemme mielellämme tarjouksen myös muista tuotteista: myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Lisätietoja työhuvinvointituotteista.
 • Maksuvälineet huvipuistossa
  Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä. Jos omistat sirukortin, sillä maksaminen edellyttää henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN) käyttöä.
 • Kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit
  Verolainsäädäntö on rajannut huvipuistot kulttuuri-, liikunta- ja virikeseteleiden käytön ulkopuolelle. Tästä johtuen kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit eivät käy maksuvälineenä Linnanmäellä.
 • Muutokset
  Sään, teknisten syitten tai muun poikkeustilanteen vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
 • Maksusitoumukset
  Luethan huolellisesti ohjeet maksusitoumuslomakkeen täyttämisestä.