Linnanmäki työnantajana

Työ, jossa on reilusti riemua

Haluatko työskennellä hyvän yhteishengen ja fiiliksen ympäröimänä ainutlaatuisessa ympäristössä? Haluatko ilahduttaa työksesi ja tehdä hyvää työlläsi?

Me Linnanmäellä olemme kaikki hupimestareita. Työskentelemme asiakkaan iloksi ja varmistamme omalla työllämme, että jokaisen huvipuistossa vierailevan päivä on onnistunut elämys.

Linnanmäen Huvipuistoa pyörittää Lasten Päivän Säätiö, jonka toiminnan tarkoituksena on tuottaa varoja lastensuojelutyölle. Varat ohjataan käyttöön kuuden suomalaisen lastensuojelujärjestön kautta. Jokainen Linnanmäen työntekijä on omalla työpanoksellaan mahdollistamassa onnistumisen yhteisen mission toteutumisessa. Vuosien saatossa olemme keränneet lastensuojelutyölle yhteensä noin 120 miljoonaa euroa.

Linnanmäki työllistää joka vuosi noin 650 kausityöntekijää ja noin 70 ympärivuotista työntekijää hupimestareiden eri työtehtäviin. Kesällä hauskuutamme yli miljoonaa asiakasta ja talvisin kehitämme intohimoisesti uusia huvituksia. Maamme suurimpana matkailukohteena tarjoamme ainutlaatuista kokemusta asiakaspalvelusta ja laajan kirjon erilaisia työtehtäviä, joita huvipuisto tarvitsee menestyäkseen.

Tarjoamme työn, jossa on reilusti riemua:

  • Linnanmäki tekee hyvää. Työskentelemällä Linnanmäellä olet tuottamassa varoja lastensuojelutyölle Suomessa.

  • Olemme vastuullinen työnantaja. Työskentelemme hyvällä yhteishengellä pyrkien tavoitteisiin yhdessä tekemällä. Tuemme toisiamme ja olemme kaikki hupimestareita! Linnanmäki on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista vuosina 2019 ja 2020 ja vuoden turvalliseksi organisaatioksi vuonna 2021.

  • Linnanmäki on ainutlaatuinen työpaikka ja alansa markkinajohtaja. Huvipuisto tarjoaa työympäristön, jossa pääset ilahduttamaan asiakkaita ja työskentelemään huipputiimissä!

Tule meille töihin! Kurkkaa avoimet työpaikat