Linnanmäki työnantajana

Suomen hauskin työpaikka


Haluatko työskennellä hyvän yhteishengen ja fiiliksen ympäröimänä ainutlaatuisessa ympäristössä? Haluatko ilahduttaa työksesi ja tehdä hyvää työlläsi? Me Linnanmäellä olemme kaikki hupimestareita. Työskentelemme asiakkaan iloksi ja varmistamme omalla työllämme, että jokaisen huvipuistossa vierailevan päivä on onnistunut elämys. 


Linnanmäen Huvipuistoa pyörittää Lasten Päivän Säätiö, jonka toiminnan tarkoituksena on tuottaa varoja lastensuojelutyölle. Varat ohjataan käyttöön kuuden suomalaisen lastensuojelujärjestön kautta. Jokainen Linnanmäen työntekijä on omalla työpanoksellaan mahdollistamassa onnistumisen yhteisen mission toteutumisessa. Vuonna 2017 hupimestarit keräsivät ja lahjoittivat eteenpäin 4,5 miljoonaa euroa.


Linnanmäki työllistää joka vuosi noin 650 kausityöntekijää ja noin 70 ympärivuotista työntekijää hupimestareiden eri työtehtäviin. Kesällä hauskuutamme yli miljoonaa asiakasta ja talvisin kehitämme intohimoisesti uusia huvituksia. Maamme suurimpana matkailukohteena tarjoamme ainutlaatuista kokemusta asiakaspalvelusta ja laajasta kirjosta erilaisia työtehtäviä, joita huvipuisto tarvitsee menestyäkseen.


Pyysimme viime kesänä henkilökuntaamme vastaamaan Great Place to Work -työtyytyväisyyskyselyyn. Kyselyn tulosten perusteella Linnanmäelle myönnettiin Great Place to Work -sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään organisaatioille, joissa vähintään seitsemän kymmenestä vastaajasta kokee, että kyseessä on erittäin hyvä työpaikka. Lasten Päivän Säätiöllä luku täyttyi helposti, osoittaen työntekijöiden viihtyvän hyvin ja olevan ylpeitä työpaikastaan. Työtyytyväisyyskyselyn vastaajina ovat kaikki Linnanmäen hupimestarit, jotka ovat työskennelleet organisaatiossa vähintään kaksi kuukautta.

 

3 syytä hakea Linnanmäelle töihin

 

  • Linnanmäki tekee hyvää. Työskentelemällä Linnanmäellä olet tuottamassa varoja lastensuojelutyölle Suomessa.
  • Linnanmäki on erinomainen työpaikka. Olemme vastuullinen työnantaja. Työskentelemme hyvällä yhteishengellä pyrkien tavoitteisiin yhdessä tekemällä. Tuemme toisiamme ja olemme kaikki hupimestareita!
  • Linnanmäki on ainutlaatuinen työpaikka ja alansa markkinajohtaja. Huvipuisto tarjoaa työympäristön, jossa pääset viihdyttämään asiakkaita ja työskentelemään huipputiimissä!