Poimi mukaan matkamuistot!

Shop Caramelli

Shop Caramelli sijaitsee aivan pääportin yhteydessä ja on pullollaan herkkuja ja hauskoja matkamuistoja kotiin vietäväksi.

Myymälässä on valloittava herkkuvalikoima, josta löytyy hauskoja yllätyksiä jokaisen huvittelijan makuun. Jättitikkareiden, metrilakujen ja Linnanmäellä popattujen makupoppareiden lisäksi vierailija voi hankkia tästä Linnanmäen omasta herkkukeitaasta hellepäivän raikastavia virvoitusjuomiakin.

Shop Caramellista löytyy runsaasti myös suloisia pehmoleluja sekä erilaisia Linnanmäki-aiheisia tuotteita paidoista palapeleihin ja hauskoista sukista kahvimukeihin. Mikäli kaipaat huvittelupäivääsi varusteita helle- tai sadekeliin, kannattaa tulla tutustumaan valikoimaamme!

Pssst! Tiesithän, että mahtavia Linnanmäki-aiheisia tuotteita voit hankkia kätevästi myös verkkokaupastamme!

 

Shop Rolle

Herkkulinnaa vastapäätä sijaitseva Shop Rolle on Linnanmäen iki-ihanan Rolle-pellen tapaan värikäs ja kujeileva myymälä. Shop Rollessa huvittelijaa odottavat makeat tuotteet jokaisen huvipuistovierailijan karkkimakuun. Mikäli haluat lähettää Linnanmäeltä perinteiset terveiset, löytyy Shop Rollesta myös postikortteja ja -merkkejä.

Shop Taiga

Taiganomaisella maisemaikkunalla koristellussa Shop Taigassa voit ihastella upean ratalaitteen kulkua lähietäisyydeltä. Matkamuistoksi voit hankkia mukaasi Taiga-aiheisia tuotteita, kuten paitoja, mukeja sekä koruja.

Shop Taigassa voit tunnelmoida jälkikäteen omaa Taiga-ajeluasi ja hankkia itsellesi taiganomaisen valokuvan tai videon vauhdikkaasta kyydistäsi. Shop Taiga sijaitsee Taigan uloskäynnin yhteydessä. 

 

Linnanmäen makein koulu: Hattarakoulu

Shop Caramellin yhteydessä toimivassa Hattarakoulussa pääset testaamaan sorminäppäryyttäsi hattaran pyörittämisessä ja valmistamaan itsellesi hattaran professori Socrutesin johdolla.

Oppitunnin aikana professori Socrutes kertoo myös tämän pumpulimaisen suosikkiherkun historiasta ja valmistamisesta.

Hattarakoulun oppitunneille on myynnissä lippuja 7€ / hlö (pois lukien teemaviikot) kaikissa lipputuotteita myyvissä pisteissä.

Hattarakoulu on varattavissa myös kouluryhmille sekä yritysryhmille ennakkovarauksesta. Hattarakoulu siirtyy talvilevolle sunnuntaina 5. syyskuuta 2021.