Linnanmäen huvipuistossa seikkailee hauskoja huvipuistohahmoja. Tutustu huvipuistohahmoihin täällä ja tule tervehtimään heitä puistoon, vaikka kesän jokaisena huvittelupäivänä!

Rolle-pelle
Rolle-pelle nauttii huvittelijoiden tervehtimisestä ja hänen kanssaan voikin heittää ylävitoset, ottaa yhteiskuvia tai vaikka halata. Rolle-pellen energinen ja leikkisä fiilis tarttuu ja häneen voi useimmiten törmätä Linnanmäen pääportin tuntumasta. Rolle-pellen mukana kulkee Kaveri, joka touhuaa riemukkaasti Rolle-pellen mukana.


Saga
Ketterä ja pirtsakka Taiga-lintu, Saga, ihastuttaa hulvattomalla asenteellaan. Saga on vielä nuori lintu ja siksi epävarma siitä, kantavatko omat siivet. Saga harjoittelee kovasti lentämistä ja niinpä hänet voi bongata innokkaana esittelemässä siipiään sekä taitojaan tanssin ja akrobatian merkeissä. Taiga-emon uljas lento kiehtoo nuorta Sagaa kovasti ja siksi Saga viihtyykin erityisesti Taigan läheisyydessä.Hattarainen
Hattarainen on hyväntuulinen ja iloa pirskahteleva hahmo, joka viilettää ympäri puistoa tervehtien aurinkoisesti kaikkia huvittelijoita. Hänen iloinen olemuksensa valloittaa varsinkin herkkukioskien ja -myymälöiden läheisyydessä, sillä Hattarainen rakastaa koko herkkusydämensä edestä herkuttelua! Hattarainen rakastaa myös esiintymistä ja hän voikin yllättää huvittelijat tanssi- ja laulutaidoillaan sekä upeilla akrobaattisilla tempuillaan.
Taikuri-Kani
Taikuri-Kani on viekas taikuudellaan lumoava kani. Taikuri-Kani joutui pienenä pupuna taikurin hattuun vangiksi. Turhamainen taikuri oli ikävä häntä kohtaan ja ajan kuluessa Kani kyllästyi siihen, että häntä kiskottiin korvista vetäen pois hatusta päivästä toiseen. Kanin onneksi hänelle oli kehittynyt hatussa ollessaan taikavoimia ja niiden avulla roolit kääntyivät toisinpäin. Kanista tuli taikuri ja ilkeä taikuri joutui hattuun asumaan. Nykyään Taikuri-Kani rakastaa näyttää taikavoimiaan huvittelijoille ja hämmästyttää tempuillaan. Taikuri-Kani nostaakin yleisön edessä hatustaan mitä ihmeellisimpiä asioita huvittelijoiden riemukkaiden kannustusten saattamina.Swingin Nuotti
Musikaalinen Swingin Nuotti musisoi uutuuslaite Swingin läheisyydessä. Swingin Nuotti rakastaa musiikkia, aina laulamisesta soittamiseen. Swingin Nuotti tervehtii huvittelijoita aina hymy huulillaan toivottaen kaikille hauskaa huvittelupäivää. Swingin Nuotin musisoima melodia tarttuu kaikkiin huvittelijoihin levittäen musiikin iloa kaikille!