On aika pitää hauskaa porukalla!

Suunnitteletko iloisia kohtaamisia ja tilaisuuksia henkilöstölle tai asiakkaillesi vuodeksi 2024? Sujauta sähköpostia tai kilauta puhelimella firmahupimestareillemme, niin suunnitellaan yhdessä kingein firmatilaisuus!

Ratkiriemukasta huvittelua ja elämyksiä myös aikuisille

Linnanmäellä voi kertakäynnillä kohottaa työhuvinvoinnin raketin lailla taivaisiin ja antaa hersyvän naurun pidentää työikää. Etsitkö hauskaa tekemistä, jolla saat hitsattua tiimisi yhteen? Vai olisiko henkilökunnan tai asiakkaidenne palkitsemisen aika riemukkaalla lahjalla? Takaamme, että tapahtumanne huvipuistossa otetaan ilolla vastaan ja jättää hyvän mielen kaikille huvittelijoille!

Linnanmäki tarjoaa huvipuistokauden aikana monia mahdollisuuksia aikuisille huvipuistossa viihtymiseen niin huvilaitteiden, pelien, kisailujen, visailujen ja herkuttelun parissa. Suunnittelemme kanssanne, niin henkilöstöllenne kuin asiakkaillenne, monenlaisia elämyksiä iloisesta tiimin huvipäivästä koko huvipuiston riemukkaaseen haltuunottoon.

Tutustu Firmahupi-palveluihimme erikokoisille ryhmille ja varaa porukallesi hervottoman hauska ja varmasti unohtumaton tilaisuus huvipuistossamme.

Palveluksessasi ovat kaikki Linnanmäen iloiset firmahupimestarit. Kerro miten voimme auttaa!

Firmahupimestarimme räätälöivät juuri teidän tarpeisiinne sopivan hupikokonaisuuden.

Tukea lastensuojelutyölle

Huvittelemalla Linnanmäellä tuette samalla lastensuojelutyötä. Linnanmäkeä ylläpitää Lasten Päivän Säätiö, joka lahjoittaa Linnanmäen tuloilla kerättyjä varoja joka vuosi lastensuojelutyöhön. Vuosien saatossa Lasten Päivän Säätiö on lahjoittanut tähän tärkeään tarkoitukseen jo noin 125 miljoonaa euroa.