Peacock-teatteri

Nostalginen Peacock-teatteri sijaitsee Linnanmäellä. Teatteri on tarjonnut upeita esityksiä Linnanmäellä eri muodoissa jo huvipuiston avajaisvuodesta 1950 lähtien. Peacock toimii ympäri vuoden. 

Peacockin esitysajat näet teatterin verkkosivuilta

Suomen Komediateatteri

Suomen Komediateatteri on hallinnoinut ympärivuotisesti Linnanmäen Peacockin ohjelmasisältöä 1. heinäkuuta 2018 alkaen.

Suomen Komediateatteri on vakavasti huumoriin erikoistunut ammattiteatteri. Teatterin missiona on luoda kaikenikäisille katsojille monipuolisia ja laadukkaita, sisällöltään merkityksellisiä, yhteiskunnallisia sekä ajankohtaisia että ajattomia kulttuurielämyksiä komediallisessa, tragikomediallisessa ja viihdyttävässä muodossa. Teatteri edistää toiminnallaan mahdollisimman laajan yleisöpohjan hyvinvointia ja on sitä kautta osallisena rakentamassa parempaa yhteiskuntaa.

Teatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen suunnittelee monipuolista kulttuuri- ja viihdesisältöä Peacock-näyttämölle, sekä Pienelle Näyttämölle.

Nauruhermoja kutkuttelevia esitysten aikataulut ja tarkemmat tiedot voit käydä kurkkaamassa osoitteesta suomenkomediateatteri.fi

 
Näin saavut teatteriin

Kulku Peacockiin ja Pienelle näyttämölle käy Linnanmäen Pääportin kautta (Tivolikuja 1 / Pohjoinen sisäänkäynti). Huvipuistokauden ulkopuolella portti aukeaa tunti ennen näytöksen alkua.

Peacock-näyttämön sisäänkäynnin yhteydessä on Cafe Carccila, jossa voit nauttia pikkupurtavaa ja virvokkeita tuntia ennen näytöstä. Kahvila palvelee myös esityksen väliajalla.

Tervetuloa nauttimaan kulttuurielämyksistä!