Linnanmäen huvipuistossa seikkailee hauskoja huvipuistohahmoja.
Rolle-pelle ja Kaveri heippailevat huvittelijoita puistossa joka päivä.
Muut huvipuistohahmot ovat tavattavissa päivittäin juhannuksesta elokuun alkuun sekä satunnaisesti muina huvipuiston aukiolopäivinä.
Tutustu huvipuistohahmoihin täällä ja tule tervehtimään heitä puistoon!

Rolle-pelle
Rolle-pelle nauttii huvittelijoiden tervehtimisestä ja hänen kanssaan voikin heittää ylävitoset, ottaa yhteiskuvia tai vaikka halata. Rolle-pellen energinen ja leikkisä fiilis tarttuu ja häneen voikin useimmiten törmätä pelien alueella, joskus jopa itse pelaamassa! Rolle-pellen mukana kulkee kaveri, joka touhuaa Rolle-pellen mukana.


Hattarainen
Herkutteluun ja vaaleanpunaiseen väriin mieltynyt hyväntuulinen Hattarainen, tervehtii iloisesti kaikkia huvittelijoita. Hänen iloinen olemuksensa valloittaa ympäri puistoa, varsinkin herkkukioskien ja -myymälöiden läheisyydessä. Hattarainen voi yllättää tanssi- ja laulutaidoillaan sekä upeilla akrobaattisilla tempuillaan.

Saga
Nuori ja ketterä Taiga-linnunpoikanen, Saga, ihastuttaa punakeltaisella polkuautollaan ja hulvattomalla asenteellaan. Saga on vielä poikanen ja siksi epävarma siitä, kantaako omat siivet. Lentotaitoa siis vielä harjoitellen, Taiga-emon uljas lento kiehtoo häntä kovasti.

Kingin ritari
Uljas ja rohkea Kingin ritari viihdyttää huvittelijoita Kingi-vapaapudotustornin läheisyydessä ja varmistaa, että huvikunnassa kaikilla on varmasti hauskaa. Kohdatessaan rohkean Huvikuntalaisen, hän saattaa kertoa tarinoita jännittävistä seikkailuistaan maailmalla.

Prinsessa
Linnanmäen huvikunnan oma Prinsessa valloittaa iloisilla tervehdyksillään. Hänen upeaa värikästä mekkoa ei voi olla huomaamatta huvikunnassa. Prinsessamekon lisäksi Prinsessan upeat hiukset kruunattuna tiaralla, tekevät huvittelijoihin vaikutuksen.