• Ensiapu
  Ensiapu päivystää kaikkina huvipuistopäivinä. Henkilökunta auttaa hätätapauksissa. Ensiapu sijaitsee Ukko-laitteen vieressä Valvomon lähellä.
 • Info
  Info sijaitsee lipunmyyntirakennuksessa, Kyöpelinvuoren hotellia vastapäätä. Info palvelee sinua: katoamiset, löytötavarat, kuulutukset, asiakaspalautelomakkeet, matkapuhelimen lataus, juna-aikataulut sekä hotelli- ja tapahtumatiedot Helsingissä.
 • Latauspisteet
  Löydät puhelimen latauspisteemme Cafe Donitsista, Cafe Carccilan aulasta ja Lintsiburgerista. Latauspiste toimii lukittuvalla lokeromenetelmällä, joten voit huoletta jatkaa huvittelupäivääsi puhelimen latautuessa. Lokeron lukitsemiseen tarvitset etäluettavan RFID-kortin eli esimerkiksi pankkikortin, matkakortin tai kirjastokortin.
 • Perheen pienimmät
  Huvipuistomme alueelta löytyy kaksi lastenhoitohuonetta, joiden tarkat sijainnit löytyvät opaskartastamme. Lastenhoitohuoneet on varustettu muun muassa hoitopöydällä, potalla, mikrolla ja imetystuolilla. Imettää voi myös huvipuiston alueella. Vauvanruokia on ostettavissa Cafe & Bar Kingistä sekä Vohvelitehtaasta. Ruokia voi lämmittää lastenhoitohuoneessa tai Lintsiburgerissa. Pääsääntöisesti kaikissa Linnanmäen ravintoloissa on saatavilla syöttötuoleja ruokailuhetkien ajaksi.  Lastenrattaita voi lainata vierailupäivän ajaksi panttia vastaan ja ne löytyvät molempien sisääntuloporttien tuntumasta. Vaippoja on mahdollista ostaa Shop Rollesta.
 • Savuttomuus ja alkoholi
  Kaikki ravintolat ja muut sisätilat, Minimäki sekä peli- ja laitealueet ovat savuttomia. Huvipuistoviihtyvyyden lisäämiseksi Linnanmäki toivoo, että tupakoitsijat käyttävät heille osoitettuja alueita aina tupakoidessaan. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle ei ole sallittua.
 • Pankkiautomaatti
  Pankkiautomaatti sijaitsee pääportin yhteydessä.
 • Muutokset
  Sään, teknisten syiden tai muiden poikkeustilanteiden vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja laitelippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
 • Huvipuistosää
  Kurkkaa päivän huvipuistosää täältä!
 • Tavaroiden säilytys
  Ukon alapuolella sijaitsevat säilytyslokerot toimivat 0,50:n, 1:n ja 2 euron kolikoilla (2 € / avaus). Säilytyslokeroiden koot: Oven kohdalta korkeus 42cm, leveys 27cm ja syvyys 78cm. Linnanmäki ei vastaa alueella kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista.
 • Löytötavarat
  Kadonneet tavarat toimitetaan 1–2 viikon sisällä katoamisesta Suomen Löytötavarapalvelulle, jonka yhteystiedot ovat: Suomen löytötavarapalvelu, Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki. Puh. 0600 41006 (1,97 € / min + pvm). Voit olla löytötavaroiden osalta yhteydessä myös suoraan Linnanmäen Infoon numeroon 010 5722 380 tai sähköpostitse infopiste@linnanmaki.fi.
 • Koirat
  Ainoastaan avustaja- ja opaskoirien oleskelu alueella on sallittu.
 • Postilaatikko
  Postilaatikko sijaitsee Shop Rollen vieressä.
 • Turvarajat
  Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.
 • Maksuttomat laitteet
  Maksuttomia laitteita ovat Kuuputin, Merirosvolaiva, Muksupuksu, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli, Cinema 4D: Sukelluskello HA-1 ja Vankkuripyörä. Maksuttomat laitteet sulkeutuvat kaksi tuntia ennen huvipuiston sulkeutumista. Viiden tunnin aukiolopäivinä kaikki laitteet ovat avoinna koko aukioloajan. Poikkeusolojen johdosta olemme joutuneet toistaiseksi sulkemaan ilmaislaitteista Muksupuksun ja Cinema 4D: Sukelluskello HA-1:n. Lue lisää poikkeusaikainfostamme.
 • Lapsen huoltajat laitteilla
  Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Linnanmäellä on viisi laitetta, johon alle 100 cm lapsi ja hänen huoltajansa pääsevät yhdellä rannekkeella tai yhdellä laitelipulla. Nämä laitteet ovat HepparataKaruselliMaisemajuna, Rekkaralli ja Panoraama.