Kausihupi-säännöt

Kausihupin Käyttöehdot

 • Kausihupi on saatavilla vain mobiilisovelluksena (iOs ja Android).
 • Kausihupia varten tarvittavan yksilöidyn aktivointikoodin voi ostaa Linnanmäen verkkokaupasta. Aktivointikoodin voi ostaa myös Linnanmäen noutopisteestä huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti. Kausihupin aktivointikoodia ei voi ostaa Linnanmäen yhteistyökumppaneiden ennakkomyyntipisteistä.
 • Kausihupi on henkilökohtainen. Kausihupia ei voi antaa tai siirtää toisen henkilön käyttöön.
 • Kausihupin haltija saa itselleen käyttöönsä yhden Linnanmäen rannekkeen jokaisena huvipuiston aukiolopäivänä. Ranneke kiinnitetään Kausihupin haltijan ranteeseen ja aktivoidaan käyttöön noutohetkellä. Ranneketta ei voi antaa toiselle henkilölle. Kausihupi eXtran haltija saa lisäksi kaksi Oikopolku-lippua, jotka voi käyttää Swingi tai Taiga -laitteeseen. Oikopolku-liput on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön.
 • Kausihupilla saatava ranneke oikeuttaa huvipuistolaitteiden käytön niiden pituus- ja turvarajoitukset huomioiden. Muut huvipuiston palvelut, Peacock-teatterin esitykset, SEA LIFE tai muut maksulliset erikoiskohteet eivät sisälly Kausihupiin.
 • Kausihupin ikäsuositus on 12 vuotta. Kausihupia ostettaessa on hyvä huomioida Linnanmäen huvipuistolaitteiden pituus- ja turvarajat. Lapsi saattaa pituutensa puolesta tarvita huoltajan (15 vuotta täyttänyt) mukaansa joihinkin laitteisiin. Kausihupin voi hankkia myös alle 12-vuotiaille, mutta toivomme, että lapsella on huoltaja mukana huvipuistossa.
 • Kausihupi on voimassa yhden huvipuistokauden, ei kalenterivuotta. Huvipuistokauden aukiolopäivät ja -ajat voi tarkistaa Linnanmäen verkkosivujen aukiolokalenterista: https://www.linnanmaki.fi/fi/tietoa-puistosta/aukioloajat/ .
 • Kausihupin haltijalle voidaan lähettää Kausihupi-sovellukseen liittyvää viestintää hänen ilmoittamaan sähköpostiosoitteen Kausihupin voimassaoloajan. Sähköpostiviestit sisältävät vain Kausihupin käyttöön liittyviä viestejä mm. sovelluksen päivitykseen liittyviä tietoja, muutoksia/tarjennuksia sääntöihin tai tietosuojaselosteeseen. Kausihupin haltijalle ei lähetetä muita markkinointiviestintää sisältäviä sähköposteja ilman erillistä suostumusta.
 • Kausihupin haltija saa sovelluksen kautta Kausihupiin liittyvää markkinointiviestintää, jos hän sallii Push-viestit sovelluksen asetuksista Salli ilmoitukset -kohdassa. Kausihupin käyttäjä voi koska tahansa estää Push-viestien sallimisen sovelluksen asetuksia muuttamalla.
 • Kun Kausihupi-sovellus ladataan App Storesta tai Google Playsta, sovelluksen lataaja hyväksyy myös sovelluskaupan omat ehdot.

Kausihupin aktivointi

 • Kausihupin haltija lataa Kausihupia varten tarvitsemansa Kausihupi-sovelluksen puhelimen mallista riippuen joko App Storesta tai Google Playsta.
 • Kausihupin haltija täyttää sovelluksen vaatimat omat tiedot sovellukseen (etunimi, sukunimi, syntymävuosi, sähköpostiosoite, salasana, valokuva). Kausihupiin liittyvästä rekisteriselosteesta voi lukea tarkemmin tietoja henkilötietojen käsittelystä.
 • Sovellukseen syötettyjä henkilötietoja tai valokuvaa ei voi muokata myöhemmin itse, joten olethan huolellinen, kun syötät tiedot sovellukseen. Ota yhteyttä järjestelmäkäsittelijään ([email protected] ), jos toivot virheellisen henkilötiedon oikaisua. Kuvanvaihtopyynnöt käsitellään huvipuiston aukioloaikoina Linnanmäen Noutopisteellä Kausihupilaisen läsnä ollessa.
 • Kausihupi-sovellukseen tulee liittää valokuva, josta Kausihupin haltija on helposti tunnistettavissa. Linnanmäen Noutopisteen henkilökunnalla on oikeus pyytää uusi valokuva Kausihupin haltijasta, jos valokuvan perusteella Kausihupin haltijaa ei pysty tunnistamaan. Noutopisteen henkilökunta avustaa uuden kuvan asentamisessa sovellukseen.
 • Kausihupin yksilöllinen aktivointikoodi löytyy sähköpostitse tilaajalle toimitettavasta tilaustositteesta.
 • Tilaajan vastuulla on säilyttää aktivointikoodi siten, ettei se joudu kolmannen osapuolen tietoon tarkoituksetta.

Kausihupin käyttäminen

 • Kausihupin haltija saa itselleen omaan käyttöönsä yhden rannekkeen huvipuistopäivän aikana Linnanmäen nouto- / infopisteeltä. Ranneketta ei voi antaa toiselle henkilölle. Kausihupi eXtran omistaja saa tämän lisäksi kaksi Oikopolku-lippua kerran per huvipuistopäivä, joita voidaan käyttää joko Swingi tai Taiga laitteisiin. Oikopolku-liput on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön.
 • Rannekkeen noutohetkellä Kausihupin haltija näyttää sovelluksesta voimassaolevan Kausihupin Noutopisteen työntekijälle. Työntekijä aktivoi kyseisen päivän rannekkeen noudetuksi sovelluksesta ja kiinnittää tämän jälkeen rannekkeen Kausihupilaisen ranteeseen. Rannekkeen kiinnityshetkellä ranneke aktivoidaan myös käyttöön kyseiselle päivälle. Kausihupilla ei voi noutaa ranneketta myöhemmin käytettäväksi eikä toiselle henkilölle annettavaksi.
 • Kausihupi-sovellus tulee aina olla mukana ranneketta noudettaessa. Lasten Päivän Säätiö ei ole velvollinen antamaan ranneketta ilman sovellusta tai korvaamaan kuluja, joita sovelluksen unohtaminen on saattanut aiheuttaa Kausihupin haltijalle.
 • Jos puhelimesta on loppunut akku huvipuistoon saavuttaessa, hupimestareilta voi tiedustella lähintä puhelimen latauspisteitä.
 • Jos Kausihupin haltija kadottaa tai vaihtaa puhelimensa, voi Kausihupin ladata uudelle puhelimelle. Kausihupi-sovellukseen kirjaudutaan uudelleen käyttämällä Kausihupin haltijan luomaa käyttäjätunnusta sekä salasanaa. Valokuvan asentaminen uudelle puhelimelle tapahtuu Linnanmäen Noutopisteellä.
 • Lasten Päivän Säätiön henkilökunnalla on oikeus sulkea asiakkaan Kausihupi-sovellus, jos sitä on käytetty sääntöjen vastaisesti. Väärinkäyttötilanteissa Lasten Päivän Säätiö ei ole velvollinen korvaamaan Kausihupin hintaa tai osaa siitä asiakkaalle.

Tilausehdot

 • Asiakkaan tilatessa Kausihupin tai Kausihupi eXtran verkkokaupasta, tulee hänen ilmoittaa tilauslomakkeella pyydettävät tilaajan tiedot. Tiedot tallennetaan Linnanmäen verkkokaupan asiakasrekisteriin. Lasten Päivän Säätiö vastaa tietojen asianmukaisesta käytöstä sekä säilyttämisestä. Tutustu tarkemmin Linnanmäen verkkokaupan tietosuojaselosteeseen, jos haluat lukea tarkemmin tietojen henkilötietojen käsittelystä.
 • Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen verkkokaupan järjestelmään. Asiakas saa tilauksesta aina automaattisen tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus tulee säilyttää mahdollisia jälkiselvityksiä varten. Asiakkaan tulee säilyttää tilausvahvistus, tilausnumero sekä Kausihupin aktivointikoodi huolellisesti, jotta ne eivät päädy kolmannen osapuolen tietoon tarkoituksetta. Mikäli et saanut tilausvahvistusta, ota yhteyttä [email protected]

Kausihupin palautusoikeus

 • Linnanmäen verkkokaupasta tilatuilla käyttämättömillä tuotteilla on 30 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lukien, kun tilaus on saapunut tilaajalle. Tuotteen palautuksesta voi olla yhteydessä osoitteeseen: [email protected] 
 • Palautukset käsitellään mahdollisimman pian. Palautusilmoituksen saapumisen jälkeen palautus käsitellään 2-7 arkipäivän kuluessa. Rahat palautetaan asiakkaan tilille 30 vuorokauden sisällä palautuksesta.
 • Muut reklamaatiot ja huomautukset tulee myös esittää 30 vuorokauden kuluessa tuotteiden saapumisesta. Vastuu kuluttajavaateista tuotteiden suhteen rajoitetaan kaupan purkamiseen ja rahojen palauttamiseen.
 • Palautusajan umpeuduttua Lasten Päivän Säätiö ei lunasta käyttämättä jääneitä Kausihupi-tuotteita takaisin tai vaihda niitä toisiksi tuotteiksi.

Kausihupin ongelmatilanteet

 • Kaikissa Kausihupiin liittyvissä ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä sähköpostitse [email protected]  tai puhelimitse 010 5722 200 (vaihde).
 • Puhelinvaihde palvelee huvipuistokauden aikana alkaen klo 9.00 huvipuiston sulkemiseen asti. Pyhäpäivinä ja viikonloppuina vaihde palvelee huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti. Huvipuistokauden ulkopuolella vaihde on avoinna klo 9.00–15.45.
 • Puhelujen hinnat löytyvät osoitteesta: https://www.linnanmaki.fi/fi/yhteystiedot/.