Lasten Päivän Säätiö on jo 70 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Linnanmäen historian aikana olemme lahjoittaneet yli 120 miljoonaa euroa lastensuojelutyölle. Työpanoksellaan kaikki hupimestarit tukevat lastensuojelutyötä.

Olisitko sinä Linnanmäen innostunut ja näkemyksellinen henkilöstön kehittämisen mestari eli,

LINNANMÄEN HENKILÖSTÖN KEHITTÄMISEN ASIANTUNTIJA

Linnanmäen Huvipuistossa työskentelee huvikauden aikana noin 700 hupimestaria, joiden työhuvinvointia kehitetään jatkuvasti. Nykyisen henkilöstön kehittämisen asiantuntijamme siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme uutta hupimestarikollegaa.

Työssäsi vastaat Linnanmäen vuosittaisesta kausihupimestareiden rekrytointi- ja perehdytysprojektista. Yhdessä esihenkilöidemme kanssa ja heitä tukien, mahdollistat onnistuneiden rekrytointien ja perehdytysten onnistumisen. Kehität intohimoisesti rekrytointi – ja perehdytyskäytäntöjämme, myös vakituisten hupimestareiden osalta, löytäen luovia ja toimivia lähestymistapoja sekä ratkaisuja. Suunnitelmallisella työotteellasi pidät langat käsissäsi ja varmistat samalla aikatauluissa pysymisen. Verkostoidut luontevasti ja toimit hyvässä yhteistyössä vastuualueellesi kuuluvien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Osaat rakentaa monipuolisesti myös koulutusmateriaaleja, jonka lisäksi sinulla on erinomainen suullinen ulosanti ja kyky innostaa, sillä roolissasi pääset myös itse kouluttamaan ja esiintymään. Luot sujuvasti ja luovasti myös kirjallista sisältöä, kuten työpaikkailmoituksia ja erilaisia ohjeita.

Vastuullesi uskomme myös Linnanmäen oppimiskulttuurin kehittämisen, erilaisten oppimispolkujen rakentamisen sekä olemassa olevien käytäntöjen kehittämisen. Tässäkään et suinkaan ole yksin, sillä oma esihenkilösi toimii vahvasti mukanasi ja tukenasi. Sinulla on tärkeä rooli muissakin työyhteisön ja kulttuurin kehittämiseen liittyvässä suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tässä tehtävässä saat kehittää vastuullasi olevia asioita sekä itsenäisesti että yhdessä muiden hupimestareiden kanssa. Viihtyisyyden takaa iloisen huvipuistoympäristön lisäksi Suomen parhaat työkaverit, Linnanmäen hupimestarit. Tehtävässä onnistumistasi tukee henkilöstöjohtaja, joka toimii myös esihenkilönäsi.

Olet henkilöstön kehittämisen osaaja, jolla on tehtävään soveltuva koulutus. Sinulle on kertynyt kokemusta rekrytoinneista, sekä ymmärrystä osaamisen kehittämisestä työyhteisössä. Onnistuaksesi tehtävässä, sinulla on tärkeä olla erinomaiset projektin johtamisen taidot, sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia samalla kun pidät langat käsissäsi. Työkokemus palvelualoita tai muilta henkilöstövaltaisilta aloita on hyödyksi tässä tehtävässä. Työssäsi käytät paljon erilaisia järjestelmiä sekä ohjelmia ja toimit Laura-rekrytointijärjestelmän pääkäyttäjänä, joten arvostamme hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Tiimityöskentely on sinulle tärkeää ja koet, että menestyminen rakennetaan yhdessä tekemällä. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja toimit luontevasti tiiviissä yhteistyössä. Arvostat erilaisia näkökulmia ja tuot niitä myös itse rohkeasti esille. Olet hupimestari, joka innostaa omalla esimerkillään muita kehittymään ja kehittämään. Palveluhenkisenä ja vastuuntuntoisena työyhteisön jäsenenä työskentelet yhteisten tavoitteiden eteen sinnikkäästi ja nautit muiden auttamisesta.

Liity hupimestari joukkoomme, jossa työskentelemme Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa, ja yhdessä kehitämme intohimoisesti Suomen rakastetuinta huvipuistoa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Jos haluat huvitella kanssamme päivittäin, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2021 yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin verkkosivuilta täältä. Lisätietoa tehtävästä saat henkilöstöjohtaja Elina Örthéniltä 15.10 klo. 15.00-16.00., 25.10. klo. 09.30-10.30 sekä 29.10. klo. 8.00-9.00., puh.040 0908 739.