Kaikkea toimintaamme ohjaa neljä vahvaa arvoa, jotka on työstetty yhdessä hupimestareiden kanssa. Arvot kuvaavat mitä teemme sekä miten teemme asioita yhdessä, varmistaaksemme yhdessä Linnanmäen menestymisen.

Hupimestareiden toimintaa ohjaavat arvot

Me Linnanmäellä työskentelevät olemme kaikki hupimestareita ja työskentelemme asiakkaan iloksi ja luomme heille ainutlaatuisia elämyksiä.

Meille yhdessä tekeminen on tärkeää ja uskomme siihen, että yhdessä tekemällä menestymme. Pelaamme yhteen auttamalla työkaveria ja myös kaikkia yhteistyökumppaneitamme onnistumaan. Mokakin voi olla mahdollisuus, josta otamme oppia ja kannustamme yrittämään uudestaan.

Toimimme joukkueena, pilke silmäkulmassa ja arvostamme moninaisuutta niin hupimestareiden kuin asiakkaidenkin joukossa. Olemme intohimoisia kehittäjiä ja tavoittelemmekin suunnitelmallisesti yhä parempaa huvipuistoa.

Arvostamme monenlaisia näkemyksiä ja rohkaisemme toisiamme kyseenalaistamaan oppiaksemme lisää. Hauskuutamme vastuullisesti ja toimimme aina turvallisesti ja luotettavasti.