Kauhukohteet

IIK!WEEKIN KAUHUKOHTEET 

KAUHUKOHTEET OVAT AVOINNA:

  • Torstaisin ja sunnuntaisin klo 17–22
  • Perjantaisin ja lauantaisin klo 17–24
  • Pahuuden Leikkikenttä ja Kammokuja avautuvat klo 16.
  • Motelli, Kauhujen Tivoli ja Pelto avautuvat klo 17.

Saapumalla paikalle hyvissä ajoin, pääsee kokemaan mahdollisimman paljon kauhua! Festivaalirannekeella pääsee kaikkiin kauhukohteisiin yhden kerran. Kauhualueille sekä avoinna oleviin huvilaitteisiin Festivaaliranneke tarjoaa rajattoman pääsyn aukioloaikojen puitteissa. Kaikki kauhualueet sekä Pahuuden Leikkikenttä soveltuvat myös liikuntarajoitteisille, joskin kauhualueilla voi olla monia kauhunnälkäisiä huvittelijoita yhtäaikaisesti. 
Ikäsuositus iik!weekille on +15 vuotta.

Kun kauhufestivaalin narisevat kauhuportit avautuvat, ja monet kammottavat hahmot ryömivät esiin varjoistaan vaeltamaan ympäri puistoa...

KARMIVAT KAUHUKOHTEET:

Festivaalirannekkeella pääsee kaikkiin kauhukohteisiin yhden kerran. Kauhualueille Festivaaliranneke tarjoaa rajattoman pääsyn aukioloaikojen puitteissa. Kohteissa on näyttelijöitä!

MOTELLI (Pyöreä Vesitorni)
Tervetuloa kirjautumaan sisään uudistuneeseen Motelliin, joka on nyt entistäkin karmivampi! Motellin kauhistuttava henkilökunta on laatinut karmivat suunnitelmat vierailusi varalle... 
Huomioithan, että kohde ei todellakaan sovellu herkimmille kauhunnälkäisille huvittelijoille!

PAHUUDEN LEIKKIKENTTÄ (Taikasirkus)
Tämän vaunun kyydissä et voi toivoa muuta kuin selviytyväsi. Synkkä matka mielen pimeimpään maisemaan on alkanut, pimeydessä säälimättömät teurastajat odottavat jo seuraavia uhrejaan. 
Huomioithan, että kohde ei todellakaan sovellu herkimmille kauhunnälkäisille huvittelijoille!

KAUHUJEN TIVOLI (Mustekalan läheisyydessä)
Luulitko, että Tivolissa on hauskaa? Tässä Tivolissa sinua viihdytetäänkin erityisen karmivasti...

KAMMOKUJA 
Sanotaan, että pimeässä ei ole mitään pelättävää. Täällä vanha uskomus ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Riivatut sielut ovat jääneet vaeltamaan ikuisiksi ajoiksi kujan pimeimpiin nurkkiin. Uskallatko kulkea labyrintin läpi?
Voit myös lisätä kauhuvaihdetta 3D-laseilla.

PELTO (Estradin edusta)
Sadonkorjuu voisi olla vuoden iloisinta aikaa, mutta nyt ei todellakaan ole aikaa jäädä nauttimaan syksyn sadosta. Oudot hahmot jahtaavat sinua, kun yrität löytää ulospääsyä loputtomalta tuntuvasta sokkelosta. Muistathan paeta hiljaa… 

HURJAT KAUHUALUEET: 

ZOMBIKUJA
Alueella ei ole enää jäljellä ketään muita kuin eläviä kuolleita. Zombit odottavat nälkäisinä seuraavaa ateriaansa. Uskallatko astua joukkoon?

MANALA
Alakerran portit ovat auenneet. Paholaiset sekä demonit ovat ottaneet haltuunsa Ratalaakson sillan…

ZOMBI-ILLALLINEN
Tervetuloa nauttimaan elämäsi erikoisimmasta juhlaillallisesta! Tässä pöydässä kannattaa katsoa tarkkaan kenen viereen istut, vain siten voit välttyä joutumasta itse tarjoiluvadille. 
Kohteessa voit kuvauttaa itsesi karmivan illallisseurueen kanssa.

NOITIEN AUKIO
Hyppysellinen tätä, ripaus tuota, sinun hiussuortuvasi ja pisara sammakon sylkeä. Lusikallinen keitosta ja noitien loitsu, niin huumaannut täydellisesti noitien lumosta.

LINNUNRATA  
Muukalaiset ulkoavaruudesta ovat tarkkailleet sinua jo pidemmän aikaa. Onko nyt tullut viimein aika tavata ja kuulla, millainen viesti heillä on välitettävänään? 

Osa pienten lasten laitteista on suljettuna tapahtuman ajan. Suljettuina ovat: Helikopteri, Hepparata, Hiphop, Kuuputin, Lohikäärme, Merirosvolaiva, Muksupuksu, Pienoiskaruselli, Pilotti, Propelli, Rekkaralli, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä. Myös Hurjakuru lepäilee tapahtuman ajan.