Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimisi työhuvinvointi raketin lailla kohti taivasta! Kaikki peliin! -ottelu haastaa työporukan kilpailemaan toisiaan vastaan Linnanmäen taitopeleissä.

Ottelun aikana treenataan heittokättä, tarkkuutta ja yhteispeliä. Joukkueet voivat saada lisäpisteitä haastamalla ottelumestarin mukaan pelaamaan.

Haastathan mukaan 6-30 henkilöä.


Kaikki peliin! - ottelu pähkinänkuoressa

  • Ryhmän mukana Linnanmäen ottelumestari
  • Sisältää jokaiselle osallistujalle 6 pelilippua ja 3 laitelippua
  • Kesto noin 2 tuntia


Hinta 54 € / henkilö, 6-30 henkilöä


"Kaikki olivat erittäin tyytyväisiä päivän ohjelmaan. Kaikki sujui hienosti alusta loppuun. Ottelun vetäjät olivat aivan loistavia ja hyvällä fiiliksellä. Hienoa, että Linnanmäellä on yrityksille mahdollista tällaiset leikit, luo hyvää tiimihenkeä, kun saa hauskuutella yhdessä ja tietenkin ottaa mittaa toisistaan."
Linnanmäen yritysasiakas, kesä 2019.

"Kiva, rento tunnelma. Pelit olivat kivan erilaisia, jotta jokainen pääsi pärjäämään jossain. Koimme erittäin hienona panostuksena sen, että peliohjelma ei ollut "tee-se-itse"-mallia vaan Lintsin henkilö oli koko ajan mukana. Kyllä Lintsillä käymisestä tulee vielä aikuisenakin se kesälomafiilis! Mainio aloitus yrityksen kesäpäivälle."
Linnanmäen yritysasiakas, kesä 2019.

 

Kiinnostuitko hauskasta Firmahupi-tuotteestamme? Tee alustava otteluvaraus täältä ja hupimestarimme ovat sinuun yhteydessä.

Voit myös ottaa yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 (arkipäivisin klo 9-15) tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi 

Katso vinkit Kaikki peliin! -otteluun valmistautumiseen täältä.

Koko huvipuisto omaan käyttöön

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yksityiskäyttöön?

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu, ohjattu Huvin vuoksi -kisailu tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä!

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa tämän ohjatun ja hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimihenki raketin lailla kohti taivasta!

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella tässä ohjatussa pelissä!

Mobihupi

Mobiilisovelluksella pelattava ohjattu tiimikisailu on kauden 2021 uutuus!

Huvipäivä henkilöstölle perheineen

Palkitse henkilökuntaasi tarjoamalla heille ja heidän läheisilleen ikimuistoisen hauska ilottelupäivä huvipuiston normaalien aukioloaikojen puitteissa!

After Work

Riennä töiden jälkeen Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan kollegoiden kanssa!

Unohtumaton asiakastilaisuus

Rakenna mieleenpainuva asiakastilaisuus, joka muistetaan varmasti!

Ranneke lahjaksi

Linnanmäen teille räätälöity rannekelahjakuori on varmasti hauskin ja erittäin arvostettu palkitsemistuote sekä henkilökunnalle tai asiakkaille.

Näkyvyyttä huvipuistossa

Haluatko lanseerata uutuustuotteen, kasvattaa brändisi tunnettuutta tai luoda positiivisia tunneyhteyksiä yritykseesi?

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa tai SEA LIFE:ssa?

Mahdollisuus myös omaan kokoontumiseen

Linnanmäen Tivoli Salissa tai kumppaniravintoloissa voit järjestää huvittelun lisäksi omaa ohjelmaa esim. kickoff-tilaisuuden, työhuvinvointipuheenvuoron, juhlapuheen tai minimessut.

Herkuttelua huvipuistossa

Linnanmäen Huvipuistosta löytyy ravintoloita jokaiseen makuun. Tarjolla on laaja valikoima buffet-pöydästä italialaisiin makuihin, maukkaita burgereita, korituotteita ja raikkaita salaatteja.