Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa työskentelevien hupimestareiden työ on vauhdikasta ja pitää sisällään huvipuistoherkkujen myyntiä sekä valmistusta innostavassa ympäristössä.
Kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa työskentelevillä hupimestareilla on tärkeä rooli ikimuistoisen huvipuistopäivän luomisessa asiakkaille. Herkkusydämillä varmistetaan ainutlaatuisia elämyksiä sujuvan asiakaspalvelun sekä laadukkaiden, maukkaiden ja turvallisesti valmistettujen huvipuistoherkkujen myötä. Reipas, aktiivinen ja myyntihenkinen asenne ovat eduksi työtehtävissä. Jokainen hupimestari saa kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että kaikilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.
Työskentely hektisessä ympäristössä edellyttää hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä järjestelmällisyyttä, sillä myynnin ohella vastataan tuotteiden valmistuksesta ja esillelaitosta sekä siisteyden ylläpitämisestä. Itseohjautuvuudesta ja ryhmätyöskentelytaidoista on hyötyä, sillä työskentely tapahtuu pääosin tiimissä, mutta yksin on myös pystyttävä työskentelemään. Odotamme joustavuutta toimia vaihtelevina työaikoina monipuolisissa työtehtävissä. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.
Monipuoliset asiakaspalvelutaidot kehittyvät samalla, kun oppii valmistamaan tehokkaasti upeita herkkuja asiakkaiden huvipuistopäivän aikaiseen herkutteluun. Kauden aikana kertyy kokemusta asiakaslähtöisestä myyntityöstä, ja oppii organisoimaan omaa työtään. Linnanmäellä työskennellään yhdessä, joten tiimityötaidot kehittyvät sekä samalla oppii johtamaan omaa toimintaansa.
Työpäivät ovat usein kiireisiä, joten paineensietokyky kehittyy sekä oppii valitsemaan oikeat työtehtävät kiireen keskellä priorisoiden. Turvallisuus on kaikkien hupimestareiden työn keskiössä. Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät huolehtivat turvallisuudesta varmistamalla siisteyden työpisteessä ja elintarvikkeiden asianmukaisen käsittelyn osalta. Työssä oppii myös vastuullisen ja turvallisen kassankäytön.