Huvipuistoesiintyjät tarjoavat kauden aikana asiakkaille elämyksellisiä kohtaamisia muuntautumalla ihastuttavasta Rolle-pellestä kauhistuttavan zombin kautta loistavaksi valohahmoksi.

  • Huvipuistoesiintyjien määrä kesäkaudella n. 10, kauhufestivaali iik!weekin aikana n. 50 ja Valokarnevaalissa n. 20.
  • Työn kuormittavuuden vuoksi ohjelmatyöntekijöiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.
  • Työpäivän pituus: 5-6 tuntia, kauhufestivaali iik!Weekillä 6-11 tuntia
  • Työvuorot painottuvat kesällä klo 12–19 välille, syksyn tapahtumaviikoilla klo 13–24 välille

 

Huvipuistoesiintyjät takaavat iloisella ja heittäytyvällä asenteella, asiakaspalvelu- ja tiimityötaidoilla sekä turvakäsillä onnistuneen päivän niin asiakkaille kuin Linnanmäen rakastetulle Rolle-pellellekin. Asiakaspalvelutaidot ovat eduksi kohdatessasi päivittäin satoja asiakkaita, joita huomioidaan yksilötasolla. Työtehtävässä työskennellään osana tiimiä, joten hyvät tiimityötaidot ovat työssä menestymisen kannalta tärkeät.

Huvipuistoesiintyjänä on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun taitajaksi. Esiintyjien tehtävänä on toimia Linnanmäen erilaisten huvipuistohahmojen rooleissa, kuten Rolle-pellenä ja Kaverina, Hattaraisena sekä Taiga-lintu Sagana. 

Rolle-pelle on ystävällinen ja avulias kaikkien kaveri, joka saa hymyn huulille sateisenakin päivänä. Rolle-pellen matkassa kulkee Kaveri, joka turvaa Rolle-pelleä ja toimii hänen tulkkinaan. Vaaleanpunainen ja valloittava Hattarainen piristää iloisella olemuksellaan ympäri puistoa. Taiga-lintu Saga ihastuttaa hulvattomalla asenteellaan sekä näyttävillä siivillään Taiga-laitteen läheisyydessä.

Syksyn tapahtumaviikkojen aikana huvipuistoesiintyjät toimivat iik!Week-kauhufestivaalin näyttelijöinä (esim. zombeina) sekä Valokarnevaalin alue-esiintyjinä (esim. valoperhosina). Huvipuistoesiintyjät kartuttavat arvokasta kokemusta erilaisista asiakaspalvelutilanteista sekä esiintymisestä. Työssä saa arvokasta kokemusta erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta ja esiintymisestä, kun improvisoiden tuotetaan elämyksiä kaikille huvittelijoille.

Haemme Huvipuistoesiintyjiä eri pituisiin työsuhteisiin huvipuistokaudelle. Haun edetessä käymme tarkemmin läpi, millaiset esiintymistehtävät sinua kiinnostavat. Erilaiset esiintymistaidot, kuten musikaalinen osaaminen, sirkus-, tai tanssitaidot katsotaan eduksi.

 

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijät kieputtavat huvittelijoita monipuolissa laitteissa turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtien.

Siistijä

Siistijät pitävät huolta huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä jakavat asiakkaille loistavat vinkit huvitteluun.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat varmistavat turvallisen huvittelun ja opastavat asiakkaita huvittelun pariin.

Pelimyyjä

Pelimyyjät heittäytyvät luomaan elämyksiä huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät kukkaistutukset ja viheralueet parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyyjät löytävät juuri oikeat lipputuotteet ja jakavat vinkkejä onnistuneeseen huvipuistopäivään.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät valmistavat niin suolaiset kuin makeat herkut huvipuiston asiakkaille.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuisissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät hauskuuttavat asiakkaita niin Rolle-pellen roolissa kuin heittäytymällä esiintymään teemaviikoilla.