Linnanmäen myymälöissä työskentely on monipuolinen asiakaspalvelutehtävä, joka pitää sisällään erilaisten herkkujen, matkamuistojen ja Linnanmäki-tuotteiden myyntiä sekä Hattarakoulun oppituntien ohjaamista. Myymälätyöntekijät muodostavat iloisen tiimin, jossa pääsee luomaan asiakkaille ikimuistoista huvipuistopäivää  

  • Linnanmäen myymälät: Shop Caramelli, Shop Taiga ja Shop Rolle
  • Myymälätyöntekijöiden määrä: n. 25
  • Myymälätyöntekijöiksi palkataan 18-vuotta täyttäneiden lisäksi muutamia alaikäisiä, 16-17-vuotiaita, työntekijöitä.
  • Työpäivän pituus: 5–10 tuntia. Työvuorot sijoittuvat pääosin klo 9–23 välille ja pitävät sisällään vaihtelevasti erimittaisia aamu-, päivä- ja iltavuoroja riippuen kauden ajankohdasta.

Myymälätyöntekijät luovat Linnanmäen kolmeen myymälään iloisen, innostavan ja houkuttelevan tunnelman. Loistava asiakaspalvelu ja tuotetuntemus ovat avainasemassa asiakkaan onnistuneessa myymälävierailussa. Arvostamme hupimestareissamme itseohjautuvuutta, aktiivisuutta ja myyntihenkistä asennetta.

Tuotteiden esillelaitto ja hinnoittelu, varaston hallinta sekä siisteyden ylläpitäminen ovat keskeinen osa myymälätyöntekijän työtehtävää, joka edellyttää järjestelmällisyyttä sekä kiireessä hyvää paineensietokykyä ja ennakointia. Jokainen hupimestari saa kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että kaikilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään. Lisäksi työpäivinä tukena ovat myymäläesihenkilöt ja hupikoutsit.

Myymälätyöntekijät työskentelevät työpäivänsä aikana pääasiassa yhdessä myymälässä, mutta työpisteet vaihtelevat kolmen myymälän kesken. Työvuorojen pituudet vaihtelevat 5-10 tunnin väilillä. Osa työvuoroista alkaa ennen huvipuiston avausta kuormien purulla ja pisteiden valmistelulla sekä osa vuoroista päättyy huvipuiston porttien sulkemisen jälkeen myyntitilityksiin sekä pisteiden lopetustoimiin. Työskentely tapahtuu myyntipisteestä riippuen joko pienessä tiimissä tai yksin. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.

Myymälöissä työskennellessä saa kokemusta asiakaslähtöisestä myyntityöstä ja oppii organisoimaan omaa työtään. Linnanmäellä työskentelemme yhdessä, joten tässä työssä pääsee kehittämään tiimityötaitojasi. Myymälätyössä pääsee ratkomaan monipuolisia asiakaspalvelutilanteita, jonka kautta kehittyy myös itsenäinen ongelmanratkaisukyky. Kiireen keskellä kehittyy paineensietokyky sekä oppii priorisoimalla valitsemaan oikeat työtehtävät tilanteen mukaan. Osana työtehtävää oppii käyttämään kassajärjestelmää ja tekemään myyntitilityksiä. Myymälätyöntekijät oppivat huolehtimaan elintarvike- ja työturvallisuudesta osana työtehtävää.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijät kieputtavat huvittelijoita monipuolissa laitteissa turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtien.

Siistijä

Siistijät pitävät huolta huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä jakavat asiakkaille loistavat vinkit huvitteluun.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat varmistavat turvallisen huvittelun ja opastavat asiakkaita huvittelun pariin.

Pelimyyjä

Pelimyyjät heittäytyvät luomaan elämyksiä huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät kukkaistutukset ja viheralueet parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyyjät löytävät juuri oikeat lipputuotteet ja jakavat vinkkejä onnistuneeseen huvipuistopäivään.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät valmistavat niin suolaiset kuin makeat herkut huvipuiston asiakkaille.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuisissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät hauskuuttavat asiakkaita niin Rolle-pellen roolissa kuin heittäytymällä esiintymään teemaviikoilla.