Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Laitetyöntekijä kohtaa päivän aikana satoja asiakkaitamme ja on luomassa omalta osaltaan asiakkaallemme kaikin puolin onnistunutta ja iloista huvipuistopäivää.

  • Huvipuistolaitteiden määrä: 40
  • Laitetyöntekijöiden määrä: n. 270
  • Työn vastuullisuuden ja pitkien työpäivien vuoksi edellytämme laitetyöntekijältä pääsääntöisesti 18 vuoden ikää. Tarjoamme lisäksi laitetyöntekijän töitä muutamilla laitteilla n. 30 alaikäiselle, 16-17-vuotiaille.
  • Työpäivän pituus: 5–12 tuntia (pääsääntöisesti huvipuiston aukioloaikojen mukaan)

Laitetyöntekijöillä on iloista palveluasennetta, vastuullisuutta ja yhteistyökykyä. Laitetyöntekijän työssä aktiiviset turvakädet ja loistavat hymysilmät takaavat onnistuneen elämyksen asiakkaillemme. Laitetyöntekijä tuntee puiston palvelut ja vinkkaa niistä mielellään asiakkaillemme.

Työ laitetyöntekijänä on ainutlaatuista: upea työympäristö ja tiivis työyhteisö ovat kokemus vertaansa vailla. Laitetyöntekijät perehtyvät huvipuistolaitteiden saloihin ja oppivat huomioimaan turvallisuusnäkökulmat työssä. Vaihtelevissa tilanteissa toimiessa oppii ratkaisemaan erilaisia pulmatilanteita ammattimaisesti pelinenää käyttäen. Tuhannet asiakaskohtaamiset kesän aikana kartuttavat arvokasta asiakaspalvelukokemusta ja kehittävät vuorovaikutustaitoja. Monilla huvipuistolaitteilla työskennellään yksin, joten itseohjautuvuus ja kokonaisuuden hallinta on työssä tärkeää. Useamman työntekijän laitteilla taas ryhmätyötaidot korostuvat.

Laitetyöntekijä vastaa asiakkaan turvallisuudesta laitteella, joten ohjeiden noudattaminen ja tarkkaavaisuus on työssä erittäin tärkeää. Laitetyöntekijän turvakädet ja kuulokorvat ovat jatkuvasti valppaina, ja hän reagoi nopeasti mahdollisiin yllättäviin tai poikkeaviin tilanteisiin ja kutsuu tarvittaessa apua paikalle. Jokainen laitetyöntekijä saa kattavan perehdytyksen laitteiden ajamiseen ja asiakaspalveluun. Perehdytyksellä varmistamme, että jokaisella uudella hupimestarilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään. Lisäksi työpäivinä tukena ovat esihenkilöt ja hupikoutsit.

Haemme laitetyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin huvipuistokauden ajaksi. Hyvä käytettävyys työsuhteen aikana on eduksi. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa. Laitetyöntekijöiden työvuorot kestävät pääsääntöisesti koko päivän huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti, joten työpäivät ovat usein pitkiä ja kiireisiä. Työpisteet vaihtelevat päivittäin ja ensimmäisenä kesänä työskennellään n. 20 huvipuistolaitteella.

 

 

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijät kieputtavat huvittelijoita monipuolissa laitteissa turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtien.

Siistijä

Siistijät pitävät huolta huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä jakavat asiakkaille loistavat vinkit huvitteluun.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat varmistavat turvallisen huvittelun ja opastavat asiakkaita huvittelun pariin.

Pelimyyjä

Pelimyyjät heittäytyvät luomaan elämyksiä huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät kukkaistutukset ja viheralueet parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyyjät löytävät juuri oikeat lipputuotteet ja jakavat vinkkejä onnistuneeseen huvipuistopäivään.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät valmistavat niin suolaiset kuin makeat herkut huvipuiston asiakkaille.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuisissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät hauskuuttavat asiakkaita niin Rolle-pellen roolissa kuin heittäytymällä esiintymään teemaviikoilla.