Pelimyyjien tehtäviin kuuluu unohtumattomien elämysten luomista perinteisissä huvipuistopeleissä. Pelimyyjät työskentelevät rennossa ja hyväntuulisessa joukossa, Linnanmäen ainutlaatuisessa työympäristössä.

  • Pelimyyjien määrä: n. 60
  • Huvipuistopelien määrä: 18
  • Pelimyyjiksi palkataan 18-vuotta täyttäneiden lisäksi myös muutamia alaikäisiä, 16-17-vuotiaita, työntekijöitä.
  • Työpäivän pituus: 5–12 tuntia (pääsääntöisesti huvipuiston aukioloaikojen mukaan)

Pelimyyjien tehtävänä on peluuttaa erilaisia huvipuistopelejä asiakkaillamme. Työssä saa heittäytyä ja houkutella asiakkaita, juontaa pelin aikaisia tapahtumia sekä innostaa asiakkaitamme toistuviin pelisuorituksiin. Joidenkin pelien valikoimaan kuuluu myös myynti- ja lipputuotteita, joten työskennellessäsi pelimyyjänä saa monipuolisen kuvan Linnanmäen palvelutarjonnasta.

Pelimyyjänä oppii käyttämään erilaisia kassajärjestelmiä sekä toimimaan järjestelmällisesti palvellessasi Suomen suosituimman matkailukohteen laajaa asiakaskuntaa. Työtehtävässä saa kokemusta niin lipputuotteiden myynnistä kuin varaston hallinnasta. Työpäivien aikana pääsee perehtymään palkintojen esillepanoihin ja huolehtimaan pelipisteesi houkuttelevasta ja turvallisesta ilmeestä. Jokainen hupimestari saa kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että jokaisella uudella hupimestarilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.

Pelimyyjänä pääsee työskentelemään monessa eri pelissä; työpäivä työskennellään yleensä yhdessä pelipisteessä, mutta pelipisteet vaihtelevat päivittäin. Jokainen päivä on siis ilahduttavan erilainen! Työpäivien pituus mukailee huvipuiston aukioloaikoja, ja joskus päivät ovat pitkiä ja kiireisiä. Työ on seisomatyötä ja pelien vilske saattaa ajoittain aiheuttaa melua. Arvostamme hyvää paineensietokykyä ja aktiivista palveluasennetta.  Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.

Pelimyyjiltä odotamme ennen kaikkea kykyä ottaa kontaktia monipuoliseen asiakaskuntaamme. Asiakaspalvelu- ja esiintymiskokemus on eduksi, mutta rohkeudella, palveluhenkisyydellä, iloisuudella, reippaalla asenteella ja oma-aloitteisuudella pärjää hyvin. Uusia pelimyyjiä tukee loistava esihenkilötiimi, hupikoutsit ja mukavat kollegat, jotka tekevät Lintsikesästä pelien parissa ikimuistoisen.

 

 

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijät kieputtavat huvittelijoita monipuolissa laitteissa turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtien.

Siistijä

Siistijät pitävät huolta huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä jakavat asiakkaille loistavat vinkit huvitteluun.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat varmistavat turvallisen huvittelun ja opastavat asiakkaita huvittelun pariin.

Pelimyyjä

Pelimyyjät heittäytyvät luomaan elämyksiä huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät kukkaistutukset ja viheralueet parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyyjät löytävät juuri oikeat lipputuotteet ja jakavat vinkkejä onnistuneeseen huvipuistopäivään.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät valmistavat niin suolaiset kuin makeat herkut huvipuiston asiakkaille.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuisissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät hauskuuttavat asiakkaita niin Rolle-pellen roolissa kuin heittäytymällä esiintymään teemaviikoilla.