Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa työskentelevien hupimestareiden työ on vauhdikasta ja pitää sisällään huvipuistoherkkujen myyntiä sekä valmistusta innostavassa ympäristössä.

  • Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijöiden määrä: n. 200
  • Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijöiksi palkataan 18-vuotta täyttäneiden lisäksi noin 25 alaikäistä, 16–17-vuotiasta työntekijää.
  • Työvuorojen pituus: 5–10 tuntia
  • Työvuorot sijoittuvat pääosin klo 8–23 välille ja pitävät sisällään vaihtelevasti erimittaisia aamu-, päivä- ja iltavuoroja

Kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa työskentelevillä hupimestareilla on tärkeä rooli ikimuistoisen huvipuistopäivän luomisessa asiakkaille. Herkkusydämillä varmistetaan ainutlaatuisia elämyksiä sujuvan asiakaspalvelun sekä laadukkaiden, maukkaiden ja turvallisesti valmistettujen huvipuistoherkkujen myötä. Reipas, aktiivinen ja myyntihenkinen asenne ovat eduksi työtehtävissä. Jokainen hupimestari saa kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että kaikilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.

Työskentely hektisessä ympäristössä edellyttää hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä järjestelmällisyyttä, sillä myynnin ohella vastataan tuotteiden valmistuksesta ja esillelaitosta sekä siisteyden ylläpitämisestä. Itseohjautuvuudesta ja ryhmätyöskentelytaidoista on hyötyä, sillä työskentely tapahtuu pääosin tiimissä, mutta yksin on myös pystyttävä työskentelemään. Odotamme joustavuutta toimia vaihtelevina työaikoina monipuolisissa työtehtävissä. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.

Monipuoliset asiakaspalvelutaidot kehittyvät samalla, kun oppii valmistamaan tehokkaasti upeita herkkuja asiakkaiden huvipuistopäivän aikaiseen herkutteluun. Kauden aikana kertyy kokemusta asiakaslähtöisestä myyntityöstä, ja oppii organisoimaan omaa työtään. Linnanmäellä työskennellään yhdessä, joten tiimityötaidot kehittyvät sekä samalla oppii johtamaan omaa toimintaansa.

Työpäivät ovat usein kiireisiä, joten paineensietokyky kehittyy sekä oppii valitsemaan oikeat työtehtävät kiireen keskellä priorisoiden. Turvallisuus on kaikkien hupimestareiden työn keskiössä. Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät huolehtivat turvallisuudesta varmistamalla siisteyden työpisteessä ja elintarvikkeiden asianmukaisen käsittelyn osalta. Työssä oppii myös vastuullisen ja turvallisen kassankäytön.

 

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijät kieputtavat huvittelijoita monipuolissa laitteissa turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtien.

Siistijä

Siistijät pitävät huolta huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä jakavat asiakkaille loistavat vinkit huvitteluun.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat varmistavat turvallisen huvittelun ja opastavat asiakkaita huvittelun pariin.

Pelimyyjä

Pelimyyjät heittäytyvät luomaan elämyksiä huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät kukkaistutukset ja viheralueet parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyyjät löytävät juuri oikeat lipputuotteet ja jakavat vinkkejä onnistuneeseen huvipuistopäivään.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät valmistavat niin suolaiset kuin makeat herkut huvipuiston asiakkaille.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuisissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät hauskuuttavat asiakkaita niin Rolle-pellen roolissa kuin heittäytymällä esiintymään teemaviikoilla.