Usein kysytyt kysymykset Valokarnevaalista

Valokarnevaali 2023 on päättynyt.

Valokarnevaali 12.-22.10.2023


Millainen lipputuote minulla pitää olla, jotta pääsen osallistumaan Valokarnevaalille?

Valokarnevaaleilla jokaisella huvittelijalla tulee olla ennakkoon ostettu ranneke tai sisäänpääsylippu sekä paikkavaraus. Verkkokaupassa on myynnissä Valokarnevaaleille seuraavat lipputuotteet:

  • Valokarnevaali 2023 ranneke + paikkavarauslippu, 47 €
    (Pääset nauttimaan Valokarnevaalin upeasta valaistuksesta, valoesityksistä sekä hurvittelemaan huvilaitteissa.)
  • Valokarnevaali sisäänpääsylippu 2023, 20 €
    (Sisäänpääsylipulla pääset nauttimaan Valokarnevaalin upeasta valaistuksesta ja valoesityksistä.)

Saat kaikki lipputuotteet suoraan sähköpostiisi.

Jos sinulla on jo valmiina ranneke, joka on aiemmin ostettu, niin rannekkeen lisäksi sinun tulee vielä varata nettikaupasta maksuton Valokarnevaali paikkavarauslippu – rannekkeen tai rannekelahjakortin omistajalle, joka toimii sisäänpääsylippuna. Tämä lippu esitetään sisääntuloportilla yhdessä rannekkeen kanssa.

Jos saavut puistoon sisäänpääsylipulla, ja haluaisitkin paikan päällä päästä huvittelemaan laitteisiin, niin voit ostaa rannekkeen lippuluukuiltamme tai suurimmasta osasta kioskeja ja kahviloita. Tällöin rannekkeen hinnasta sinulle hyvitetään jo ostamasi sisäänpääsylipun hinta 20 e, ja maksat rannekkeestasi 27 e.

Huvipuistosta voit ostaa lisäksi myös muita lipputuotteita, kuten laitelippuja ja pelilippuja.

Tuleeko minun varata Linnanmäki-päiväni ennakkoon, jos haluan tulla Valokarnevaalille?

Kyllä, Valokarnevaaliin jokaisen huvittelijan on varattava sisäänpääsy ennakkoon. Kun teet ennakkovarauksen, varmistat sisäänpääsyn valitsemanasi Valokarnevaali-päivänä. Tuolloin sinulle on varattu oma paikka puistosta juuri haluamanasi päivänä. Sisäänpääsylippu tarkistetaan Linnanmäen portilla.
Huom! Kausihupilaisten ei tarvitse varata sisäänpääsyä ennakkoon Valokarnevaalille.

Jos ostan verkkokaupasta Valokarnevaali-rannekkeen, pitääkö minun ostaa sisäänpääsylippu erikseen?

Valokarnevaali-ranneke sisältää sisäänpääsylipun. Sinun tulee vain valita päivä, jolloin olet tulossa puistoon. Saat sekä rannekkeeseen että sisäänpääsyyn oikeuttavan lipun suoraan sähköpostiisi.

Pääseekö Kausihupilla Valokarnevaalille?

Kyllä pääsee. Kausihupilaisille on varattu oma paikka puistossa, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa sisäänpääsylippua. Tullessasi näytä portilla voimassa olevaa Kausihupi 2023 -sovellustasi. Rannekkeen voit noutaa infopisteeltä.

 

Pitääkö rannekkeet näyttää Linnanmäelle tullessa?

Kyllä, sinun tulee esittää ennakkoon ostettu ranneke/lahjakortti ja maksuton sisäänpääsylippu. Pelkkä ranneke ei riitä, vaan sinun tulee sen lisäksi tehdä vielä ennakkovaraus eli varata maksuton Valokarnevaali Paikkavarauslippu 2023 – rannekkeen tai lahjakortin omistajalle haluamallesi päivälle.

 

Miten tehdään ennakkovaraus Valokarnevaalille?

Linnanmäen verkkokaupan kautta. Valitse ensin "Valokarnevaali 2023 – Ranneke + Paikkavarauslippu" tai jos sinulla on jo ranneke, niin valitse "Valokarnevaali paikkavarauslippu 2023 – rannekkeen tai lahjakortin omistajalle. Varauksen yhteydessä sinun tulee valita päivä, jolloin olet tulossa vierailulle.

Ostamalla Valokarnevaali-rannekkeen saat tilausvahvistuksen, josta pääset lataamaan molemmat liput, eli rannekkeen ja sisäänpääsylipun. Liput latautuvat "Lataa tilaamasi tuote tästä" -linkistä. Tämän jälkeen molemmat liput aukeavat suoraan näytölle.

Ostin rannekkeen ennakkoon S-ryhmän kaupasta. Käykö se Valokarnevaalilla?

Kyllä käy, mutta sinun tulee sen lisäksi varata maksuton Valokarnevaali-Paikkavarauslippu Linnanmäen verkkokaupasta.

Olen saanut rannekelahjakortin. Käykö se Valokarnevaalilla?

Kyllä käy, mutta sinun tulee sen lisäksi varata maksuton Valokarnevaali-Paikkavarauslippu Linnanmäen verkkokaupasta.

Voiko Valokarnevaalilla päivittää rannekkeen seuraavalle päivälle?

Valokarnevaalin aikana ei voi tehdä rannekkeen päivitystä.

Voiko Valokarnevaalilla ostaa Iltarannekkeen?

Valokarnevaalin aikana ei ole myynnissä Iltarannekkeita.

Tarvitsen henkilökohtaista avustajaa / Toimin henkilökohtaisena avustajana. Miten toimimme Valokarnevaalilla?

Valokarnevaalissa avustettava huvittelija voi ostaa rannekkeen 47 € tai sisäänpääsylipun 20 € verkkokaupasta. Avustajalle tehdään puolestaan verkkokaupassa maksuton paikkavaraus ja kirjoitetaan lisätietokenttään AVUSTAJA. Huomioithan, että Linnanmäen avustajarannekekäytännön mukaisesti avustajan tarve todennetaan paikan päällä EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä. Sekä avustaja, että avustettava saavat rannekkeet porttien palvelupisteiltä.

 

Yritän varata lippua Valokarnevaalille, mutta se näyttää, että päivää ei voi valita. Mistä se johtuu?

Olet mahdollisesti valinnut tavallisen aukiolopäivän tuotteen, esimerkiksi Päivän hupirannekkeen. Valitsethan erityisesti Valokarnevaalille tarkoitetun tuotteen, esimerkiksi Valokarnevaali-rannekkeen.