Usein kysytyt kysymykset huvikaudella 2020

Olemme koonneet poikkeusajan lipunmyyntiä koskevan tietopaketin huvipuistopäivän sujuvoittamiseksi. Täältä löydät tietoa huvipuiston lippukäytänteistä huvikaudella 2020. Hauskaa huvittelupäivää!

Mistä voin ostaa Linnanmäen rannekkeita ja lipputuotteita?

Rannekkeita on mahdollisuus hankkia edullisimmin S-ryhmän ennakkomyyntipisteistä, joista lisää tietoa löydät verkkosivuiltamme: https://www.linnanmaki.fi/fi/rannekkeet-ja-liput/ennakkomyyntipisteet/. Lisäksi mikäli haluat varmistaa sisäänpääsysi puistoon kävijärajoitusten aikana, kannattaa varata Linnanmäen verkkokaupasta myös maksuton Päivän puistolippu.

Voit ostaa verkkokaupastamme päiväkohtaisia lipputuotteita sekä muun muassa rannekelahjakortteja täältä: https://verkkokauppa.linnanmaki.fi/rannekkeet-ja-liput/

Rannekkeita ja muita lipputuotteita myydään myös huvipuistossa Linnanmäen lipunmyynnissä, ravintoloissa ja myymälöissä. Rannekkeita myydään myös pääportilla sijaitsevista peleistä: Tikat, Onnenveto ja Taffel-pyörä.

Täytyykö minun varata Linnanmäki-päiväni ennakkoon, jos haluan tulla huvittelemaan?

Huvipuistoon otetaan tällä hetkellä sisään kerrallaan noin 7000 huvittelijaa. Tästä määrästä noin puolet pääsevät sisälle huvipuistoon tuttuun tapaan ilman varausjärjestelmää ja ilman sisäänpääsymaksua eli varaus huvipuistoon ei ole pakollinen. Verkkosivujemme etusivulla on päivittyvä kävijälaskuri (Kingi-torni), josta voi kurkata silloisen huvipuiston kävijätilanteen. Varauksen tietylle huvittelupäivälle voi tehdä vain, jos huvittelijalla on ennakkoon ostettu Linnanmäen ranneke, rannekelahjakortti tai laitelippu.

Haluaisin siirtää rannekelahjakorttini ensi huvikaudelle. Onnistuuko se?

Rannekelahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty poikkeusajan vuoksi huvikaudelle 2021 ja ne käyvät sellaisenaan myös ensi huvikaudella.

Olen ostanut S-ryhmän toimipisteestä rannekkeen, pääsenkö sillä aina sisälle huvipuistoon?

Kävijäkiintiömme täytyttyä saatamme joutua sulkemaan huvipuiston. Jos haluat varmistaa pääsyn huvipuistoon kaikissa tilanteissa, sinun tulee varata maksuton Päivän puistolippu Linnanmäen verkkokaupasta.

Olen saanut Linnanmäen lahjakortin lahjaksi, pääsenkö sillä aina sisälle huvipuistoon?

Kävijäkiintiömme täytyttyä saatamme joutua sulkemaan huvipuiston. Jos haluat varmistaa pääsyn huvipuistoon kaikissa tilanteissa, sinun tulee varata maksuton Päivän puistolippu Linnanmäen verkkokaupasta.

Olen ostanut Linnanmäen rannekkeen hotellista, pääsenkö sillä aina sisälle huvipuistoon?

Kävijäkiintiömme täytyttyä saatamme joutua sulkemaan huvipuiston. Jos haluat varmistaa pääsyn huvipuistoon kaikissa tilanteissa, sinun tulee varata maksuton Päivän puistolippu Linnanmäen verkkokaupasta.

Olemme tulossa kauempaa Linnanmäen Huvipuistoon huvittelemaan. Miten varmistamme sisäänpääsyn tietylle päivälle?

Jos haluaa varmistaa sisäänpääsyn huvipuistoon tiettynä päivänä, tulee jokaisella huvittelijalla olla varaustilanteessa lipputuote, kuten vaikkapa S-ryhmän ennakkomyyntipisteistämme ostettu ranneke, lahjakortti, Päivän hupilippu eli varauksen yhteydessä ostettu päiväkohtainen laitelippu tai Päivän hupiranneke. Voit siis varmistaa sisäänpääsyn huvipuistoon varaamalla tai ostamalla päiväkohtaisen lipputuotteen.

Mikäli sinulla jo on ranneke, rannekelahjakortti tai laitelippu, varaa maksuton Päivän puistolippu Linnanmäen verkkokaupasta. Tämä takaa sinulle pääsyn tiettynä päivänä, vaikka huvipuisto olisi jouduttu sulkemaan kävijärajoitusten vuoksi. Voit huvitella puistossa koko päivän.

Voit myös varata Päivän hupirannekkeen tai Päivän hupilipun (yksi laitelippu). Näillä päiväkohtaisilla tuotteilla pääset varmasti sisään haluamanasi päivänä, vaikka huvipuiston ovet olisi jouduttu sulkemaan kävijärajoitusten vuoksi. Voit huvitella puistossa koko päivän.

Huvittelija voi ostaa päiväkohtaisia lippuja sekä tehdä huvittelupäivän varauksen täällä: https://verkkokauppa.linnanmaki.fi/rannekkeet-ja-liput/

Olemme tekemässä huvittelupäivän varausta (Päivän puistolippua) verkkosivuilla. Kummalta puolelta ranneketta varausjärjestelmän kysymä tuotenumero löytyy?

Lisätieto-kohtaan syötetään rannekkeen värikkäällä puolella olevan tuotenumeron neljä viimeistä numeroa, jotka löytyvät rannekkeen QR-koodin yhteydestä. Kaikkien rannekkeiden neljä viimeistä numeroa, jotka Päivän puistolipun varaukseen tulevat, tulee syöttää varauksen lisätietoihin.

Olen tulossa avustettavan kanssa Linnanmäelle ja haluaisimme varata huvittelupäivän ennakkoon. Miten toimimme?

Jos avustettava haluaa varata sisäänpääsyn tietylle huvittelupäivälle, hän voi hankkia verkkokaupastamme Päivän puistolipun eli tehdä päiväkohtaisen varauksen ja ilmoittaa avustajasta lisätieto-kohdassa. Riittää, että avustettavalla on lipputuote varaustilanteessa ja henkilömäärä on syötetty siten, että avustaja on mukana kokonaismäärässä.

Avustettava voi myös hankkia päiväkohtaisen Päivän Hupirannekkeen tai Päivän Hupilipun eli yksittäisen laitelipun. Tällöin avustajaa ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Avustajaranneke noudetaan tuttuun tapaan paikan päältä Linnanmäen lipunmyynnistä.

Myydäänkö huvipuistossa lipputuotteita vai ostetaanko kaikki lipputuotteet ennakkoon?

Myös paikan päältä huvipuistosta saa lipputuotteita. Rannekkeita ja muita lipputuotteita myydään huvipuistossa Linnanmäen lipunmyynnissä, ravintoloissa ja myymälöissä. Rannekkeita myydään myös pääportilla sijaitsevista peleistä: Tikat, Onnenveto ja Taffel-pyörä.

Voinko ostaa Iltarannekkeen ennakkoon?

Iltaranneke on myynnissä vain paikan päällä huvipuistossa ja se on voimassa yhtenä huvittelupäivänä kolme viimeistä aukiolotuntia. Iltarannekkeen myynti aloitetaan Linnanmäellä kolme tuntia ennen huvipuiston sulkemista ja se kiinnitetään suoraan ranteeseen ostettaessa.

Viisihenkinen perheemme haluaisi varata ennakkoon huvittelupäivän, mutta haluaisimme ostaa rannekkeet vain kolmelle lapsellemme. Miten vanhemmat varmistavat paikkansa tietylle Linnanmäki-päivälle?

Mikäli koko perhe haluaa varmistaa sisäänpääsyn huvipuistoon tiettynä päivänä, tulee jokaisella olla lipputuotteen, kuten ranneke tai lahjakortti, lisäksi varattuna Päivän puistolippu. Myös Päivän hupilippu eli päiväkohtainen laitelippu riittää varaukseen. Päivän hupilipulla pääsee hyppäämään huvipäivän aikana yhden laitteen kyytiin.

Kanssani Linnanmäelle saapuisi alle 2-vuotias huvittelija ja haluamme varata huvittelupäivän ennakkoon. Tarvitseeko hän lipputuotteen?

Alle 2-vuotias ei tarvitse lipputuotetta huvittelupäivän varauksen yhteydessä.

Olen hankkinut rannekkeet liiton kautta ja haluaisin varata huvittelupäivämme ennakkoon. Miten toimin?

Liittokohtaisissa rannekeasioissa sekä varauksissa auttavat myyntipalvelumme iloiset hupimestarit sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Haluaisin varata perheellemme päiväkohtaiset liput elokuulle. Miten se onnistuu?

Varauskalenterimme on auki elokuun loppuun asti. Päivän puistolipun pääset varaamaan täältä.

Olen varannut Linnanmäelle lapseni syntymäpäiväjuhlat. Pitääkö meidän varata myös päiväkohtaisia lippuja?

Pääsette sisään Linnanmäelle syntymäpäivän tilausvahvistuksella, myös syntymäpäiväseurueen huoltajat.

Olen ostanut Linnanmäelle lipun matkanjärjestäjältä, pitääkö minun varata päiväkohtainen lippu tämän lisäksi?

Pääset sisään Linnanmäelle näyttämällä ostamasi Voucherin.

Olemme tulossa työporukan kanssa viettämään tiimikisailua, pitääkö meidän varata erikseen päiväkohtaisia lippuja?

Yritysmyynnin yhteyshenkilönne tai kisailuvetäjänne tulee noutamaan teidän sisään huvipuistoon Sea Lifen sisäänkäynnin edestä Tivolitieltä. Noudosta sovitaan aina erikseen.

Minulla on Kausihupi. Pääsenkö sillä aina sisään huvittelemaan?

Kausihupilla pääset aina sisälle huvipuistoon.

Olen tulossa noutamaan Linnanmäen verkkokaupasta ostamaani lipputuotetta Linnanmäelle. Pääsenkö sisälle, vaikka portit olisi jouduttu sulkemaan kävijäkiintiön vuoksi?

Sinun tulee varata Päivän puistolippu Linnanmäen verkkosivuilta ja kirjoittaa lisätieto-kohtaan verkkokaupan oston tilausnumero. Ostovahvistuksella ja Päivän puistolipulla pääset noutamaan tuotteen sisälle puistoon puiston ollessa tilapäisesti suljettuna kävijäkiintiön vuoksi.

Haluamme tulla huvipuistoon käyttämään ainoastaan maksuttomia lastenlaitteita. Eikö se ole enää mahdollista?

Huvipuistoon otetaan sisään joka päivä puolet asiakkaista ilman päiväkohtaisia varauksia. Kannattaa tulla heti aamusta, jotta voi varmistaa pääsyn huvipuistoon maksutta.

Jos minulla on päiväkohtainen Puistolippu / Päivän hupiranneke tai Päivän hupilippu, voinko poistua huvipuistosta kesken päivän ja tulla uudestaan huvittelemaan?

Pääset aina huvipuistoon sisälle, mikäli sinulla on varattu päiväkohtainen lipputuote. Varaudu näyttämään lipputuotteesi ja varausvahvistuksesi Linnanmäen porteilla kysyttäessä.

Olen tullut perheeni kanssa huvipuistoon ja haluan käydä nopeasti autolla. Jos poistun puistosta pääsenkö takaisin puistoon, jos portit on suljettu tällä välillä?

Sovi asiasta järjestyksenvalvojan kanssa ennakkoon portilla, näin pääset takaisin puistoon huvittelemaan läheistesi kanssa vaikka olisimme joutuneet sulkemaan portit.

Milloin näytän porteilla Päivän puistolipun, Päivän hupilipun tai Päivän hupirannekkeen?

Seuraamme kävijämääräämme portilla olevan kävijälaskurin avulla. Mikäli huvipuistossa on väljää ja mukaan mahtuu hyvin huvittelemaan, voit tassutella puistoon normaalisti ilman varausvahvistuksen näyttämistä. Kun huvipuistossa on jo paljon huvittelijoita ja portit saatetaan joutua hetkellisesti sulkemaan, vain varausvahvistuksella, Päivän hupirannekkeella tai Päivän hupilipulla pääsee sujahtamaan sisälle huvittelemaan.

Mistä voin noutaa huvipuistosta Päivän hupilippuni ja Päivän hupirannekkeeni?

Voit noutaa Päivän hupirannekkeesi tai Päivän hupilippusi näyttämällä pdf-lippua seuraavissa pisteissä:

  • Lipunmyyntipiste (Taigaa vastapäätä)
  • Taffel-Onnenpyörä (pääportin läheisyydessä)
  • Tikat-peli (pääportin läheisyydessä)
  • Cafe Donitsin kioski (Kahvikuppikarusellia vastapäätä)
  • Kioski Vekkula (Kirnun vieressä)